HAMO & TRIBUTE 2 LOVE 2022 - Vstopnice

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

HAMO & TRIBUTE 2 LOVE | 22. 2. 2022 | KINO ŠIŠKA | PRESTAVLJENO

Obveščamo vas, da je koncert HAMO & TRIBUTE 2 LOVE, Kino Šiška, Ljubljana, načrtovan za 22. 2. 2022 PRESTAVLJEN. Nov termin in lokacija koncerta sta 22. 5. 2022 v Križankah, Ljubljana. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov termin, v kolikor vam ta ne bo odgovarjal lahko vstopnice vrnete po spodaj zapisanih navodilih.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.HAMO & TRIBUTE 2 LOVE

koncert

Leto 2022 bo posebno leto – leto lubezni. Hamo & Tribute 2 Love lubezen nosijo že v svojem imenu, v svoji glasbi pa nežna iskanja tega tako poznanega, a hkrati tako izmuzljivega in zapletenega čustva mešajo s strastjo, večnim rockom in bluesom. Leto 2022 bo zanje posebno leto, saj bodo 22. 2. 2022 ob 20.22 prvič predstavili svoje nove (lubezenske) zgodbe, ki bodo v letu 2022 izšle tudi na albumu z naslovom 22.

Hamo & Tribute 2 Love so nazadnje na odru Kina Šiška pred občinstvom stali leta 2017. Razprodan koncert, ki je njihovo različico blues rocka ponesel v prve vrste slovenske rock glasbe, je pokazal, da je pri nas veliko zalublenih. V Šiški so na odru od takrat res stali še enkrat, leta 2020, ampak pod posebnimi pogoji in v posebnih okoliščinah, ki so omogočale zgolj spletni prenos. In že kmalu, skoraj pet let po njihovem prvem koncertu v Šiški, se Hamo & Tribute 2 Love vračajo z novim odmerkom energije in lubezni.


Veter v jadra koncerta bodo nedvomno njihove najlepše in/ali najbolj odmevne skladbe (“Greva še mal dlje”, “Ona gre”, “Dolgo nisva pila”, “Rožice”, “Telo”, “Prva vrsta”, “Lepe stvari”, “Zabluzu” …), svež veter v sicer bogat koncertni repertoar zasedbe pa bo zapihal z novimi skladbami s prihajajočega petega albuma 22, ki bo izšel v letu 2022.

Za vse, ki boste kupili vstopnico za koncert v Kinu Šiška, pa Hamo & Tribute 2 Love pripravljajo tudi paketke presenečenj. Bodite pozorni na posebno QR kodo na vstopnici, ki vas bo peljala v intimen svet zasedbe in prihajajočega albuma 22.

Organizacija: Društvo Kozmos in Kino Šiška