HAMO & RUDI BUČAR - Nakup vstopnic

HAMO & RUDI BUČAR

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

1NA1: HAMO & RUDI BUČAR

Sreda, 26. julij 2023 ob 20.30

Minoritski samostan Ptuj

Matevž Šalehar Hamo (vokal, kitara)

Rudi Bučar (vokal, kitara)


Matevž Šalehar Hamo in Rudi Bučar, dvojec izvrstnih glasbenikov, ki že skoraj dve desetletji bogatita slovensko glasbeno sceno. Na skupnih akustičnih večerih s petjem, preigravanjem, pripovedovanjem in izjemno medsebojno energijo ustvarita nepozabno, srčno vzdušje.

Rudi Bučar, vsestranski glasbenik in istrski kantavtor, je svojo glasbeno pot začel že v osnovnošolskih letih. V 2012 je končal študij jazz petja in aranžiranja na glasbeni akademiji v Trstu. S svojim glasom, imenitnimi interpretacijami in poetiko je dosegel odlične uvrstitve na številnih slovenskih glasbenih festivalih, kot so Ema, Slovenska popevka in Melodije morja in sonca.

Matevž Šalehar Hamo je javnosti znan predvsem kot frontman blues rock zasedbe Hamo & Tribute 2 Love in velja za enega boljših vokalistov tega žanra pri nas. Na slovensko glasbeno sceno je stopil konec devetdesetih let in od tedaj do danes nastopil na uveljavljenih domačih festivalih (Ema, Slovenska popevka, Dnevi slovenske zabavne glasbe) ter ustvarjal s priznanimi glasbeniki (Vlado Kreslin, Trkaj, Gušti, Marko Zaletelj, Ditka, Escape String Quartet, Jernej Zoran, Gal Gjurin in drugi).