GRAMATIK  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

GRAMATIK

Julijsko pripeko bo po seriji nastopov na ameriških in evropskih festivalih dodatno zabelil nastop vročega producenta Gramatika v Križankah! Njegov edinstven set, ki variira med dubstepom, elektrom, trip in hip hopom, bo vaš dopust premaknil za vsaj teden dni.


Gramatik se v Ljubljano vrača po letu presežkov: številni razprodani koncerti na vseh oseh zemeljske oble; intervju na CNN; nastop na festivalu Coachella v sodelovanju z legendarnim Wu-Tangovcem Raekwonom; njegov remix komada Erica Kransa Torture v seriji Narcos …


Če je kdo misli, da višje ne gre, ni prisluhnil njegovemu novemu albumu Epigram, izdanemu konec letošnjega marca v Gramatikovi založbi Lowtemp. Zvočno prebojen plošček (njegova neplačljiva dolvleka na Gramatikovi spletni strani nadaljuje njegovo vizijo o osvobajanju glasbe z brezplačno objavo) poleg Lea Napierja, Raekwona, Adriana Laua, Luxasa, Russa Liquida med sodelavce uvršča tudi skupino Laibach. V Ljubljani se Gramatik ustavlja po seriji nastopov na svetovnih festivalih (Amsterdam Air Open, Roskilde …) oziroma na poti na njih.


Davnega septembra 2014 so zaradi takoj razgrabljenih vstopnic za Gramatikov nastop v Križankah tekle solze po mnogih licih. Naučite se na napakah drugih in si svojo dozo gramatiziranja zagotovite pravočasno!


 


Odgovorni organizator prireditve:


Kino Šiška


Trg prekomorskih brigad 3


1000 Ljubljana