Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Na nekdanji dan mladosti, na največje slovensko prizorišče, prihaja svetovna ikona balkanske glasbe, Goran Bregović.

🎸🎺 🥁 Glasbenik, skladatelj in prava rock zvezda bo navdušil v naravnem amfiteatru pod Mariborskim Pohorjem, kamor prihaja z WEDDING & FUNERAL ORCHESTRA. Številna zasedba, pod taktirko Bregovića, bo navdušila s pravimi balkanskimi ritmi.

Z lastnim zvokom in univerzalnim glasbenim pristopom je svoja dela uspel predstaviti različnim kulturam širom sveta - ne glede na raso, spol, starost in vero. Bregović je eden redkih glasbenikov iz bivše države Jugoslavije, ki se lahko pohvali z nastopi na najbolj kultnih prizoriščih tega sveta kot so Londonski Royal Albert Hall, Pariška L'Olympia, Sydneyjska operna hiša, Carnegie hall in mnogo drugih.

Ne zamudite spektakla v največjem slovenskem naravnem amfiteatru ter se na dan mladosti pozabavajte in zaplešite v živahnih ritmih pod vodstvom svetovno znanega skladatelja iz bivše Jugoslavije. 🎤 ✨ 🕺

🕛 25. 05. 2019


Vstopnice si sledijo po vrstnem redu glede na oddaljenost, kjer je VIP stojišče najbližje samemu odru in ima dostop do posebnega prostora za pogostitev. Za njim sledi Fan pit Gold, Parter Gold in na koncu stojišča. 

 

Število vstopnic je omejeno!📍 Snežni Stadion / Golden Stadium

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

IFC, d.o.o.

Prušnikova ulica 42

2000 Maribor