GOD IS AN ASTRONAUT - Nakup vstopnic

GOD IS AN ASTRONAUT  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

GOD IS AN ASTRONAUT | 24. 5. 2022 | KINO ŠIŠKA | PRESTAVLJENO

Obveščamo vas, da je koncert GOD IS AN ASTRONAUT, Kino Šiška, Ljubljana, načrtovan za 26. 5. 2021 in 24. 5. 2022 PRESTAVLJEN. Nov termin je 23. 9. 2023. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov termin. V kolikor vam nov termin ne odgovarja lahko vstopnice vrnete do vključno 24. 5. 2022 po spodaj zapisanih navodilih.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.