GIBONNI CELJE 2021  - Vstopnice

GIBONNI

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

GIBONNI – VELIKI KONCERT V CELJU

Eden najpopularnejših hrvaških pevcev s svojim velikim koncertom v Celju!


BREZPLAČNO HITRO TESTIRANJE ZA PRVIH 100 OBISKOVALCEV S KUPLJENO VSTOPNICO
Pred dogodkom se bo od 18:00 ure dalje izvajalo hitro testiranje.
Za prvih 100 obiskovalcev s kupljeno vstopnico bo testiranje BREZPLAČNO.
Za vse naslednje teste pa je na voljo sledeča “prijazna” ponudba:
  • opcija 1: testiranje pred vhodom, po ceni 10 EUR, pri čemer prejmete kupon (konzumacija za pijačo na dogodku), v vrednosti 6 EUR;
  • opcija 2: testiranje v kliniki Fabjan Celje, Aškerčeva ul. 14 (med 18:00-20:00), po ceni 6 EUR, pri čemer prejmete kupon (konzumacija za pijačo na dogodku) v vrednosti 6 EUR.
POMEMBNO: Vse opcije veljajo samo ob predložitvi kupljene vstopnice.


Gibonni je ime, ki je v svetu glasbe sinonim za dovršeno kvaliteto in vrhunske glasbene dosežke. Njegovi spektakularni koncerti ne pustijo ravnodušnega prav nikogar. Vedno znova navduši tako mlade kot starejše, saj prepriča s svojo preprostostjo in ljudskim načinom izvajanja pesmi. Pevec se ponaša z mnogimi uspešnicami skozi glasbeno kariero, med katere spadajo tudi pesmi Mirakul, Libar, Tempera, Dvije duše, Žedam. Prepustite se glasbi in koncertnemu spektaklu ob zaključku poletja v savinjski prestolnici, na prostem, v atriju Celjskega sejma. Število vstopnic je omejeno.

Kdaj: Sobota, 4. September, od 20. ure dalje

Kje: Atrij Celjskega sejma (na prostem + pod velikim šotorom)

Pred dogodkom bo zagotovljeno brezplačno testiranje.

KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, je na dogodku razvit koncept varnega druženja. Dogodek je na prostem in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.