GAME GANG SHOW - Nakup vstopnic

GAME GANG SHOW

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

31. MAREC - 2. APRIL 2023

GAME GANG SHOW - Največji gaming dogodek v Sloveniji do sedaj.


Pridružite se nam na največjem gaming festivalu v Sloveniji, kjer se bodo srečali navdušenci nad video igrami in digitalnim svetom iz vse Slovenije ter bližnjih držav. Ljubljansko Gospodarsko razstavišče se bo za vikend spremenilo v kraj, kjer boste lahko odkrili svet iger skozi različne segmente, ki so povezani z gamingom in zabavno vsebino. Prihaja GAME GANG SHOW.

Doživite izkušnjo velikih e-športnih tekmovanj, kjer bodo tekmovali najboljši regijski pro igralci, se prepustite nostalgiji s starimi retro igrami in napravami, si oglejte odlične cosplay kostume ter spoznajte nove prijatelje, ki si z vami delijo to močno strast. Na festivalu se boste lahko srečali tudi z razvijalci iger, ki bodo predstavili svoje inovativne projekte. Če pa želite doživeti nekaj povsem novega, se prepustite virtualni resničnosti (VR) ali robotiki, kjer se lahko preizkusite v simulacijah in nalogah, ki vas bodo navdušile. Prav tako na dogodku ne bodo manjkali niti vaši najljubši vplivneži, ki bodo prisotni prav za vas.

Ne zamudite edinstvene priložnosti, da se povežete s skupnostjo enako mislečih ljudi in doživite neverjetno vzdušje gaming sveta, kot še nikoli prej v Sloveniji. Ne glede na vašo starost ali izkušnje, GAME GANG SHOW je namenjen vsem, ki želite izkusiti digitalno zabavo na najboljši možen način.

Pridružite se nam in doživite nepozabno izkušnjo, ki vas bo navdihnila ter predstavila novo strast do gaminga.

Za več informacij o samem dogodku in tudi dogajanju pred le-tem obiščite gamegang.si, kjer se lahko še vedno prijavite na kvalifikacije, ki vas lahko pripeljejo v finalni boj na velikem odru, v boj za bogate nagrade.

Ne pozabite pozorno spremljati naših družbenih omrežij, na katerih bo poskrbljeno za vse ažurne informacije, presenečenja in lepe nagrade vse do festivala.

Instagram

YouTube

TikTok

Spletna stran

Pomembne informacije pred dogodkom:

  • Dnevna vstopnica velja samo na dan, ki je zapisan (petek, sobota ali nedelja), menjava vstopnice ni mogoča
  • Dnevna vstopnica omogoča enkraten vstop na prizorišče. Omogočeno je doplačilo za neomejen vhod/izhod na dan veljavnosti vstopnice
  • Festivalska vstopnica omogoča večkratni in ponovni vstop na prizorišče vse dni trajanja dogodka

Se vidimo na festivalu!