FUKSI FERNANDA 2021 - Vstopnice

FUKSi Fernanda Martins,Nastić,Miličević

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

#FUKSi Warehouse Party

FERNANDA MARTINS

MARKO NASTIĆ b2b DEJAN MILIĆEVIĆ

GUMJA b2b VEZTAX aka DUO 2000 (#FUKSi exclusive)

So, 18/9 * 22.00 - 6.00 @ L56 - Litostroj, LJ


Vstopnice od lani odpovedanega dogodka s Fernando Martins so veljavne!

Ker navdušenje po festivalu #FUKSi 2021, z naelektreno Siddharto in kraljico napolitanskega tehna, Deborah De Luca, kar ne pojenja, bo atraktivna dvorana L56 Litostroj na zadnjo poletno soboto gostila še udaren podaljšek!

In kakšen veliki finale poletja bo to! Na 'warehouse party' prihaja FERNANDA MARTINS. Karizmatična brazilska didžejka in producentka, ki vodi z DJ Lucasom kar tri založbe in se rada prelevi tudi v tehno pursitko Dot Chandler, je ljubljenka slovenskih žurerjev. Ta ljubezen traja vsaj od zlate dobe schranza, epolete pa je nabirala tudi na ECO Festivalih, serijah Reload, Schranz Tanz in Technogym, razgibala pa že je tudi festival StellarBeat. Ena najbolj priljubljenih didžejk na svetu, je še posebno vešča mešanja tršega tehna. Atraktiven izgled in nalezljiva energija za mikserjem je pri tem ne ovirata, a njen sloves in priljubljenost stojita predvsem na dolgoletnem odličnem glasbenem delu.

Več o Fernandi Martins na

fb: https://www.facebook.com/djfernandamartins/

yt: https://www.youtube.com/user/djfernandamartins

Cristian Varela – Scheme (Fernanda Martins remix)

https://www.youtube.com/watch?v=2l3E571BGg8

Fernanda Martins for Dune x Sennheiser (8/6/2020)

https://www.youtube.com/watch?v=PEWZvpAgbRI

To pa je šele manj kot polovica zgodbe. Da bo rejv v Litostroju res dostojen svojega imena, bosta v back-to-back setu poskrbela ustanovitelja pionirske srbske tehno naveze Teenage Techno Punks, MARKO NASTIĆ vs. DEJAN MILIČEVIĆ. Fotra srbske elektronike, ki sta že v 90. letih prebila med najbolj prepoznavne didžeje in producente iz naše regije, še vedno ohranjata svoj prvokategorniški status, njuni ne prav pogosti skupni nastopi pa so vedno tudi eden od vrhuncev festivala Exit.

Marko Nastič & Dejan Miličević pres. TTP 2.0 live @ Exit (2020)

https://www.youtube.com/watch?v=1_j6MmdCexw...

Srbskima prijateljema bo teren pripravil tehno-dedi VEZTAX, ki se bo v poznih jutranjih urah z GUMJO vrnil za mikser še kot polovička tandema DUO 2000.

Dogodek je 18+

Za vstop na dogodek je potrebno izpolnjevanje PCT pogoja in maske.