FIS SVETOVNI POKAL V TEKU NA SMUČEH 2019

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

PLANICA FIS svetovni pokal v teku na smučeh 2019
21. – 22. december 2019


Začenja se razburljiva zimska akcija v Planici! Najprej bodo na sceno stopili tekači in tekačice na smučeh! Pred nami so tekme svetovnega pokala!

Vedno zahtevne proge nordijskega centra bodo tik pred Božičem gostile najzanimivejšo disciplino tega športa – šprint. Z nami bosta svetovni podprvakinji Katja Višnar in Anamarija Lampič ter ostale članice in člani mlade in vse bolj uspešne slovenske ekipe. Seveda ne bodo manjkala niti ostala največja svetovna imena teka na smučeh.

Da bosta dneva v Planici zanimiva tudi za najmlajše so se naši športniki in športnice odločili, da s seboj pripeljejo nikogar drugega kot – Božička! Zato ste vabljeni, da pred in po tekmah obiščite tudi njegovo vas. Za tiste, ki radi športne dogodke spremljajo na poseben način pa so na voljo VIP vstopnice.

Izkoristite praznični čas in z družino in prijatelji obiščite dolino pod Poncami, spodbujajte naša dekleta in fante ter doživite nepozabno vzdušje, ki ga lahko pričara le Planica.

Program tekmovanja

Sobota, 21. 12. 2019
11:00 Kvalifikacije - šprint prosto
13:30 Finale - šprint prosto

Nedelja, 22. 12. 2019
09:00 Polfinale - Ekipni šprint prosto
11:10 Finale - Ekipni šprint prosto


Osebe, ki so gibalno ovirane:

Osebe, ki so gibalno ovirane in želijo spremljati tekme, morajo kupiti vstopnico in na planica@sloski.si poslati potrdilo o nakupu vstopnice, potrdilo o gibalni oviranosti ter naslov, na katerega bo nato poslana brezplačna vstopnica za enega spremljevalca.


Domača stran dogodka: https://www.planica.si/sl/tek-na-smuceh

Utrinki iz svetovnega pokala 2018: https://www.youtube.com/watch?v=euymi1fK2YU

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

KOMPAS d.d.

Pražakova 4

1000 Ljubljana