festival avsenik 2022 - Nakup vstopnic

FESTIVAL AVSENIK 2022

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]


Spoštovani prijatelji Festivala Avsenik!
Obveščamo vas, da je Festival Avsenik, načrtovan za 27.-29. Avgust 2021 PRESTAVLJEN na 26.-28. avgust 2022.
Zaradi trenutnih okoliščin in nujnih ukrepov smo se odločili, da Festival Avsenik prestavimo na naslednje leto. Prepričani smo, da se avgusta 2022 vidimo v Begunjah na Gorenjskem in tako kot nekoč doživimo tri večere Avsenikove glasbe.


Že kupljene vstopnice so veljavne za novi datum.
Organizator dogodka, Tradicija Avsenik in družba za prodajo vstopnic, Eventim SI pozivamo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega in kulturnega dogajanja v Sloveniji.

V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete do 1. 11. 2021 na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic ter številko vašega TRR.


Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje.