eros ramazzotti - Nakup vstopnic

Eros Ramazzotti

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

VRHUNSKO GLASBENO DOŽIVETJE V PULJSKI ARENI

Ena največjih glasbenih zvezd današnjega časa, edinstveni Eros Ramazzotti, se 14. avgusta 2023 po skoraj 20 letih, v okviru svetovne turneje 'Battito infinito', vrača v impozantno puljsko Areno.

S svojo najnovejšo turnejo je začel svet osvajati oktobra 2022 in niti v 2023 se ne bo ustavil, saj je glasnik že skoraj pozabljene generacije napovedal že 70 novih koncertov.

V okviru turneje 'Battito infinito world tour' bo v organizaciji Star produkcije in Adria Summer Festivala 14. avgusta 2023 osvojil tudi Areno v Puli. V svojem več kot dvournem nastopu bo v zgodovinskem amfiteatru odmevalo več kot 25 legendarnih hitov, ki so zaznamovali njegovo 35-letno kariero.

Zagotovo ni nikogar, ki še ni slišal njegove 'Se bastasse una canzone', 'Piu bella cosa' … pesmi, ki so zaznamovale njegovo kariero in mu utrle pot v svetovno prepoznavnost. Po odmevnem nastopu na italijanskem Sanremu leta 1984 s pesmijo 'Terra promesa' je Eros Ramazzotti postal svetovna glasbena ikona in do danes ni zapustil vrhov svetovnih glasbenih lestvic.

V svoji izjemni karieri je sodeloval z mnogimi glasbenimi velikani, kot so Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Carslo Santana, Tina Turner, Cher in nizal hit za hitom: 'Parla con me', 'Un emozione per sempre', 'Can't stop thinking of you', 'Fuoco nel fuoco', 'Piu bella cosa', 'Adesso tu', 'Se bastasse una canzone'.

V več kot 35-letni karieri je Eros Ramazzotti prodal 70 milijonov albumov, njegove pesmi na pretočnih glasbenih platformah beležijo več kot milijardo poslušanj in hit je tudi njegova najnovejša mojstrovina 'Gli ultimi romantici'.

Glasbeni spektakel večnega romantika je dogodek, ki ga ne smete zamuditi.

Vstopnice, že od 52 eur, so v prodaji v sistemu Eventim na www.eventim.si in na prodajnih mestih Eventima.