HPE RESTART LJUBLJANA 2021 - Vstopnice

Elvis Jackson & Hladno pivo & Pankrti

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

1. uradna spletna stran Restart tour: https://www.xmusic.si/
2. dogodek bo v vsakem vremenu, zagotovljeni so prireditveni šotori.
3. v koliko imate potrjeno okužbo s COVID-19 vam, ob predložitvi dokazila, povrnemo kupnino.
Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben bomo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

Brezplačna testiranja so možna na naslednjih lokacijah https://bit.ly/brezplacna-testiranja in pri ostalih zasebnih ponudnik.


NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJI

RESTART TOUR LJUBLJANA

HLADNO PIVO, PANKRTI, ELVIS JACKSON/ LJUBLJANA / RESTART TOUR

Veliki punk rock glasbeni spektakel pod zvezdami Ljubljane s “fotri” punka ex-yu scene:

HLADNO PIVO: https://www.facebook.com/HladnoPivoHP

Hrvaška punk rock zasedba Hladno je v treh desetletjih uspela ponesti punk rock na vrh top lestvic, izklesati glasbeno zgodovino regije in pripeljati svoj unikatni underground zvok iz klubov v dvorane in na praktično vsa največja koncertna prizorišča nekdanje države ter prek njenih meja. Hladno pivo, ena najuspešnejših hrvaških punk rock zasedb, se bo letošnje poletje zavihtela tudi na ljubljanski oder, v sklopu največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, Restart Tour.

PANKRTI: REUNITED - ponovno združeni samo za ta nastop

Slovenska punk rock skupina iz Ljubljane, poznani tudi kot fotri slovenskega punka in »prva punk skupina za železno zaveso«. Nastali so 1977, razpadla pa leta 1987. Ekskluzivno za Restart tour se bodo združili na skupnem odru in natopili na senzacionalnem punkerskem večeru pod zvezdami Ljubljane.

ELVIS JACKSON: https://www.facebook.com/ElvisJacksonMusic

Zasedba Elvis Jackson velja za skupino, ki s svojo neposrednostjo, energijo, tehnično dovršenostjo in simpatičnostjo poslušalca prevzame v trenutku. V domačem in širšem okolju izstopajo iz klasičnih oziroma ustaljenih okvirov, nastopajo na največjih koncertnih odrih doma in v tujini. V sklopu največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, se bodo ustavili tudi v na ljubljanskem odru, na prostem, pred Halo Tivoli.

Kdaj: 16. Julij, od 20. ure dalje

Kje: Na prostem, plato pred halo Tivoli, Ljubljana


RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Koncert Hladno Pivo, Pankrti in Elvis Jackson je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.


KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.