Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Z obžalovanjem vas obveščamo, da je potrebno koncert ELTON JOHN & BAND, 2.7.2011 na Stadionu v Izoli zaradi logističnih težav s produkcijo Eltona Johna na turneji prestaviti.

Koncert bo v Ljubljani, v dvorani Stožice 11. novembra 2011 ob 21 uri.

Vsem kupcem vstopnic za koncert v Izoli se opravičujemo za nastali zaplet.

Kupljene vstopnice za koncert v Izoli so veljavne tudi za koncert v Ljubljani. Glede na to da je v dvorani Stožice v veljavi sedežni red v celem objektu naprošamo kupce vstopnic da se v naslednjih 60 dneh od pričetka zamenjave vstopnic oglasijo na prodajnih mestih kjer so kupili vstopnice, za dodatne informacije glede zamenjave pa lahko kontaktirajo podjetje Eventim, na tel. 01 / 420 50 00 ali po elektronski pošti na info@eventim.si ter organizatorja koncerta Simple Events na naslov info@simple-events.com, tel 051 / 210 459.

Zamenjava vstopnic se prične od srede, 29. Junija 2011 in traja do 31.8.2011.

Imetniki vstopnic za koncert v Izoli 2.7.2011, kateri se iz opravičljivih razlogov ne morejo udeležiti koncerta 11. Novembra v Ljubljani lahko uveljavljajo vračilo denarja na prodajnih mestih do najkasneje 31.8.2011

PR Simple Events Agency
www.simple-events.com

 

-------------------------------------------

Pričela se je prodaja vstopnic za koncert ELTON JOHN & BAND v Izoli na Mestnem stadionu, ki bo 2. Julija 2011.

VIP Tribuna: 85 EUR (VIP sektor: poseben vhod s preprogo za neposreden dostop do VIP-a, catering s hrano ter kuponi za welcome drinks, pol-odprti šotor z mizami in stoli, ločen šank le za VIP sektor)

 

Parter I: 65 EUR

 

Parter II: 57 EUR

 

Parter Tribuna: 49 EUR

 

Tribune: 43 EUR

 

Spoštovane kupce za koncert ELTON JOHN & BAND obveščamo, da so sedeži na parterju v obeh kategorijah PARTER I (Sektor A in C) ter na PARTER II skrajno levo in desno tako pozicionirani da bo pogled na oder povsem nemoten. Oder bo velik, med največjimi doslej postavljenimi na koncertih v Sloveniji, tudi ustrezno visok in tako se bo skupaj z dolžino odra Elton John ter njegova skupina odlično videla iz vseh kategorij vstopnic katere so na voljo.