Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Si vsak dan vsaj enkrat ponovite mantro, "joj, kje so tisti dobri stari časi…", medtem ko se eno uro prebijate v gneči in hrupu domov? Ali medtem, ko imate kaos v glavi zaradi stvari, ki jih morate še postoriti? Ko bi radi samo urico ali dve miru, pa ne veste kje bi ga dobili? Če ste na vsaj eno trditev odgovorili pritrdilno, potem imamo za vas natanko to, kar iščete!
 
Pozabite vse dnevne tegobe in se z nami preselite v prijetno, intimno dvorano Casinoja Konga, kjer se bo čas ustavil! S kozarcem penine v roki boste uživali v družbi zimzelenih melodij, slovenskih popevk ter šansonov v čudoviti interpretaciji dveh legend slovenske glasbe, ki se ne bo dotaknila samo vašega srca, ampak bo s srečo in zadovoljstvom zapolnila tudi vašo dušo!
 
Ker vam želimo dati tisto, kar je v današnjem svetu skorajda izumrlo. Tisto nekaj več. Ali kot je dejala Elda:
 
"Sodobni pevci pojejo zelo dobro, z dovršeno tehniko, lepimi glasovi ... Ampak veliko skladb nima tega, čemur se reče srce."
 
Legendarna dama slovenske popevke Elda Viler, ki še vedno prepeva s polnim zanosom in veličino, nam bo zapela največje uspešnice našega časa kot so Lastovke, S teboj, Nora misel ipd. Njene popevke, ki so zimzelene uspešnice, nam bodo raznežile srca!
 
Legendarni pevec Lado Leskovar nam bo prepeval številne znamenite slovenske popevke, kot so Malokdaj se srečava, Med iskrenimi ljudmi, Uspavanka za mrtve vagabunde, Zemlja pleše idr., ter  nas z imenitnim interpretiranjem tako slovenskih kot svetovno znanih šansonov, popeljal v svet intime in nostalgije.

 

 

Odgovorni organiaztor prireditve:
Zavod "Zimske urice"
Celovška cesta 499B
1210 Ljubljana - Šentvid