DURAN DURAN  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

AMC Studio predstavlja DURAN DURAN na svetovni turneji »ALL YOU NEED IS NOW«


 


Ljubljano bo obiskala ena najbolj ikonskih skupin v svetu: DURAN DURAN. V Ljubljani bodo nastopili 14. julija 2012 ob 21:00, v Križankah. Predstavili bodo svoj najnovejši album All You Need Is Now, pozabili pa ne bodo tudi na svoje največje hite. 


 


Duran Duran, »divji fantje«, se bodo letos poleti predstavili v originalni zasedbi: John Taylor, Roger Taylor, Nick Rhodes, Simon Le Bon in kitarist Dom Brown. Predstavili bodo skladbe s svojega zadnjega in s strani kritikov odlično sprejetega albuma, ne bodo pa pozabili niti na svoje največje hite: Girls On Film, Rio, Hungry Like The Wolf, The Reflex, Notorious, Come Undone, Wild Boys, A View to a Kill inOrdinary World.


 


Skupina DURAN DURAN je v svoji dolgoletni karieri prodala več kot 80 milijonov plošč, v ZDA je imela 18 velikih uspešnic, v domači Veliki Britaniji pa 30 najbolj poslušanih skladb. Ko so prvič prodrli na glasbeno sceno v začetku osemdesetih let prejšnjega stoletja, so Duran Duran lastnoročno preobrazili glasbene video spote iz marketinškega orodja v eno najbolj cenjenih sredstev glasbene industrije.


 


Najnovejši album, ki ga je produciral z Grammyjem nagrajeni producent in njihov veliki oboževalec Mark Ronson, je poklon njihovim glasbenim koreninam in njihovemu prepoznavnemu glasbenemu slogu. Z istoimensko vodilno skladbo na albumu All You Need Is Now in nazadnje izdano Girl Panic! (v spektakularnem videu za to skladbo nastopajo supermodeli Naomi Campbell, Yasmin Le Bon, Eva Herzigova in Cindy Crawford) Duran Duran še naprej ostajajo na vrhu lestvice glasbenih inovatorjev.


 


Pred njimi je novo poglavje, v katerem nimajo več česa dokazati, pokažejo pa lahko še veliko. Turneja All You Need Is Now je do sedaj že požela odlične kritike po svetu, zato lahko tudi oboževalci v Križankah pričakujejo nič več in nič manj kot odličen koncert v živo!


 


DURAN DURAN bodo nastopili 14. julija 2012 ob 21:00 v ljubljanskih Križankah.