drumming_kš - Vstopnice ©

DrummingCellist & SToP: RITUAL

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je dogodek DrummingCellist & SToP RITUAL 21. 3. v Kinu Šiška prestavljen na kasnejši termin, ki ga bodo sporočili naknadno.


Že kupljene vstopnice bodo veljale za nov datum. Če vam nov termin ne bo ustrezal, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili do 12. 4. 2020. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


Hvala za razumevanje.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


 


DrummingCellist & SToP: RITUAL


koncert starodavnih mitov


Slovenski tolkalni projekt in skladatelj ter glasbenik Kristijan Krajnčan oz. DrummingCellist s projektom Ritual gradita unikaten most med različnimi poli glasbenega ustvarjanja. Stičišče med kompozicijo in improvizacijo, med klasičnim, jazzovskim, etnološkim in filmskim svetom, prinaša nova raziskovanja izraznosti v kombinaciji peterice tolkalcev z bobni, violončelom ter pripovedovanjem starodavnih zgodb.


Večkrat nagrajeni šolani glasbenik in skladatelj Kristijan Krajnčan v svojem solo projekt DrummingCellist na violončelo in bobne igra jazz, klasično ter filmsko glasbo. Sodeloval je s številnimi domačimi in mednarodnimi glasbeniki, med drugim pa je poskrbel tudi za glasbeno spremljavo hvaljenih plesnih predstav Chorus in Alien Express: Drugi let.


Slovenski tolkalski projekt s pisano barvitostjo zvokov že 20 let pripravlja atraktiven program in nastopa po Sloveniji ter tujini, člane pa vedno močneje vodi želja po kakovostnem komornem muziciranju in raziskovanju tolkalnih zvokov. Vrsta uspešnih projektov v povezavi s plesom, videom, in ne nazadnje s kamnitimi skulpturami, priča o dinamični ustvarjalnosti skupine, ki je prejela tudi Župančičevo nagrado in nagrado Prešernovega sklada.


Projekt v produkciji Društva Slovenski tolkalni projekt sta podprla Ministrstvo za kulturo RS in Mestna občina Ljubljana.