drivein2020 - Vstopnice ©

DRIVE IN KINO LJUBLJANA

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

VSTOP MOŽEN OD 20:15 URE DALJE        

Spoštovani ljubitelji filma!


Covid-19 in posledični efekt ne popušča...


V zadnjem trenutku smo dobili odpovedi filmov s strani svetovnih distributerjev filmov in smo primorani spremeniti termine in naslove že objavljenih projekcij filmov.


Obveščamo vas, da so sledeče projekcije v sklopu DRIVE IN KINO / KINO Z ZVEZDAMI ODPOVEDANE: ponedeljek, 25.05., torek. 26.05., in sreda, 27.05.2020


S projekcijami se nadaljuje v četrtek 28.05 s filmom THE HUSTLE - PREVARANTKI in v petek 29.05. s filmom LION KING – LEVJI KRALJ.


Program za soboto 30.05. in nedeljo 31.05.2020 ostaja nespremenjen.


Za že kupljene karte se obrnite na prodajalca Eventim in se dogovorite ali za vračilo kupnine ali pa, da karte izkoristite na drugi projekciji: info@eventim.si


Za nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo.


   
             
             
             
             
             
28.05.2020   21,15   KOMEDIJA   THE HUSTLE, Prevarantki
             
29.05.2020   21,15   DRUŽINSKA KOMEDIJA   LION KING, Levji kralj - SINHRONIZIRANO
             
30.05.2020   21,15   KOMIČNA PUSTOLOVŠČINA   SONIC THE HEDGEHOG, Ježek Sonic - SINHRONIZIRANO
             
31.05.2020   21,15   AKCIJSKA KOMIČNA PUSTOLOVŠČINA   JUMANJI: THE NEXT LEVEL-Jumanji: Naslednja stopnja

 


DOBRODOŠLI V DRIVE IN KINU


 


Preden si upamo reči, da vas bomo poleti spet pozdravili Open air Kinu z zvezdami v raznih krajih Slovenije, se veselimo številnih filmskih večerov v Drive in kinu.


Čas do poletja običajno preživite v kinodvoranah. Letos žal zaradi pandemije Covid 19 to ni mogoče. A vseeno ne boste ostali brez sproščujočih večerov.


Alternativa v koronski krizi se začenja v petek, 15. Maja in mi se že veselimo vašega obiska.


Seveda odgovorno in v skladu z vsemi veljavnimi pravili obnašanja in varnosti.


Vse informacije najdete v pogostih vprašanjih.


Veselimo se vašega obiska!


 


Lokacija: Plato avtosejma na Cesti dveh cesarjev, Ljubljana-Vič.


 


Kako je zagotovljeno, da je Drive in kino "skladen s Corono"?


Osnovna zahteva pri izvajanju drive in kina je strogo upoštevanje veljavnih varnostnih zahtev in upoštevanje trenutno posebnih pravil ravnanja v javnih prostorih.


. Prigrizke in pijačo pa boste lahko kupili ob gostinskem pultu  po sistemu ''TO GO''.


Možna je tudi uporaba stranišč pod določenimi pravili opisanih v nadaljevanju.


V enem avtomobilu lahko sedita največ 2 odrasli osebi! Izjema: družine z do dvema lastnima otrokoma do 18.leta starosti.


Kabrioleti so dovoljeni, vendar ne smejo stati drug ob drugem.


 


Nakup vstopnic:


PRPOROČAMO nakup vstopnic preko sistema Eventim, lahko pa jih boste kupili tudi na vhodu, vendar trenutno SAMO Z GOTOVINO !!


Shranite QR kodo vstopnice na svojem mobilnem telefonu ali pa vstopnici natisnite. To pokažete skozi okno avtomobila na vhodu. Prosimo, da je zaslon mobitela dovolj svetel.


Vstop je od 19.30 dalje, predstava se začne ob 21.00 uri (od 15.05 do 21.05.) in ob 21,15 (od 22.05 dalje) .


Prosimo, izberite eno izmed dveh opcij, da boste uspešno zaključili nakup. Na 1 karto je možen samo 1 avto. Če želite rezervirati več avtomobilov, morate vedno opraviti nov postopek spletnega nakupa. To omogoča vstop do največ dveh (2) odraslih na avto in dveh (2) njihovih otrok do 18. leta, kateri živijo v gospodinjstvu. Vendar bi radi poudarili, da je glede na model, pogled v avtomobilu z zadnjega sedeža lahko močno omejen, odvisno od vaše višine. Če vam sistem ne dovoljuje nakupa vstopnic, je kvota za to predstavo je žal izčrpana. V primeru neupoštevanja moramo vstop zavrniti! Zaradi velikega povpraševanja se lahko pojavijo čakalne dobe. Prosimo za vaše razumevanje. Povračilo za neizkoriščene vstopnic ni mogoče. V primeru, da je predstava prekinjena pred polovico dolžine filma, se bo znesek vstopnic povrnil. Če je predstava prekinjena preko polovice skupne dolžine filma, do povračila niste upravičeni.


 


Parkiranje:


Rezervacija pozicije parkirišča iz tehničnih razlogov ni mogoča. Zaradi regulacije medsebojnih razdalj je dovoljeno največ 200 vozil. Namestitev vozil opravi naše osebje na kraju samem. Upoštevati je treba njihova navodila. Ko parkirate svoj avtomobil v skladu z navodili redarjev, se motor izklopi in se ne bo zagnjal do konca predstave. Med predstavo ne premikajte vozila! Dogodki se odvijajo v vsakem vremenu, razen ob ekstremno slabem vremenu (močnem vetru in obilnem deževanju), kar bo javljeno na družbenih omrežjih in na internetni strani www.kinozzvezdami.


 


Prigrizki in pijača


Po vstopu se boste zapeljali do parkirišča, katerega vam bo odredil redar. Nato lahko odidete do gostinskega pulta za naročilo prigrizkov in pijače. V skladu s Covid-19 mora stranka upoštevati, da pri gibanju in zadrževanju ohranjanja zadostno medosebno razdaljo 1,5m do drugih oseb. V času epidemije COVID-19 je OBVEZNA uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela(šal, ruta ali podobne oblike zaščite), ki prekrijejo nos in usta. Prodaja sama se izvaja po sistemu ''TO GO''. Trenutno je žal možno plačilo le z GOTOVINO !!


 


Ali lahko prinesem svojo hrano in pijačo?


Ni zaželjeno. Vendar ne pozabite: z nakupom prigrizkov in pijače lahko podprete projekt Drive in kino.


 


Ali obstajajo stranišča?


Da, zaradi razmer s Covid-19 se upošteva nekaj stvari:  pri uporabi sanitarij OBVEZNA uporaba zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela, ki si jo stranke na odprtih prostorih in v avtomobilih lahko varno snamejo.


Obstajajo tudi omejitve dostopa: varnostna razdalja 1,5m, istočasno je v prostorih WC-ja lahko le ena oseba.  Zaposleni spremljajo, da se gostje držijo teh omejitev. Sanitarije redno razkužujemo z ustreznimi razkužili.


 


Radijski sprejemnik:


Prosimo nastavite naslednjo radijsko frekvenco: 94,3 MHz.


Če ima vaš radijski sprejemnik samodejni izklop, se temu lahko v večini primerov izognete tako, da z občasno spremembo glasnosti pokažete aparatu, da ste še vedno ''tam''.


 


Po filmu:


Zapuščanje parkirišča poteka ORGANIZIRANO v vrstah! Prosimo, da vozite po navodilih redarske službe.


 


Pogosta vprašanja


Ali si lahko rezerviram pozicijo v drive in kinu?


Ne, rezervacije pozicije iz tehničnih razlogov niso možne. Naše osebje pa vam bo na mestu ponudilo najboljšo možno pozicijo.


 


Parkirnih luči ni mogoče izklopiti?


Prosimo vse voznike, da med predstavo izklopijo žaromete. Če to ni mogoče zaradi tehničnih razlogov, kontaktirajte redarsko službo, da vam z zatemnilnimi maskami zakrije žaromete. Ko se film konča, jih pobere redarska služba.


 


Ali obstaja omejitev velikosti vozila?


Da, obstaja omejitev. Vozila z višino nad 2,10 metra iz tehničnih in organizacijskih razlogov niso dovoljena.


Na mestu so vozila še vedno razporejena glede na njihovo velikost, tako da vidnost ni ovirana.


 


Ali so male živali dovoljeni v Drive in kinu?


 Male živali so na splošno dovoljeni v Drive in kinu, vendar to zaradi trenutnih razmer močno odsvetujemo.


 


Lahko pridem s kolesom?


Ne, dvokolesa, tovorna kolesa ali katera koli druga vrsta vozila, ki ga ni mogoče zakleniti in zapreti s steklom, niso dovoljena.


 


Kam z odpadki?


Prosimo vas, da odpadke ne puščate na prireditvenem prostoru, temveč jih odpeljete domov.


 


Kaj se zgodi, če je avtomobilska baterija izpraznjena po filmu?


Počakajte, pomagali vam bomo takoj, ko bodo ostala vozila zapustila prireditveni prostor. Pomagala vam bo redarska služba. Da bi to preprečili, priporočamo, da na avtomobilu ne uporabljate ničesar, razen avtomobilskega radia.


 


 


Veselimo se vašega obiska


 


Pozdravljeni iz Drive in kina !