delavskagodba - Nakup vstopnic ©

Dobrodelni koncert: Za lepšo zgodbo

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Delavska godba Trbovlje 22. 2. 2020 organizira dobrodelni koncert za pomoč triletnemu Titu Zadobovšku, obolelega za Duchennovo mišično distrofijo.


Pri tej bolezni gre za okvaro v distrofinskem genu, vendar pri Titu kljub obsežnim genetskim preiskavam, mutacije še vedno niso odkrili. Kljub temu njegova bolezen napreduje, zavirajo pa jo samo kortikosteroidi, ki blažijo kronično vnetje ter pomagajo ohranjati propadajoče mišice, vendar imajo številne hude stranske učinke. Do odkritja ustreznega zdravila za Tita, si morajo starši kupiti predvsem čas, zato so se odločili za terapijo z matičnimi celicami. Terapijo izvajajo izključno v tujini in je naš ZZZS ne krije, tako da je v celoti samoplačniška.


Po grobi oceni bodo stroški zdravljenja in fizioterapij SAMO LETOS nanesli skoraj 20.000€, kar pa za starše in svojce predstavlja hud finančen zalogaj. Iz tega razloga smo se odločili Titu pomagati tudi mi, skupaj z vašo pomočjo.


Na dobrodelnem koncertu bodo sodelovali številni glasbeniki in glasbene skupine:


- Neisha,


- Tanja Ribič in Đuro,


- Orlek,


- Balkan Boys,


- Sergej Škofljanec – Sergio,


- Red Five Point Star,


- združeni zbori trboveljskih šol.


Koncert bo potekal v športni dvorani Polaj v Trbovlja, 22. 2. 2020 ob 18. uri. Pridružite se nam na in s svojim prispevkom pomagajte malemu Titu do lepšega in boljšega življenja!