viljemjulijan_19 - Vstopnice ©

Dobrodelni koncert VILJEM JULIJAN  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Za otroke z redkimi boleznimi – dajmo malim borcem našo ljubezen in podporo!


Nastopajoči: Gibonni, SoulGreg Artist & BigLights Band, Perpetuum Jazzile, Kingston, Rebeka Dremelj, Alya, Slavko Ivančić, 6pack Čukur in Ansambel Žargon.


Koncert Viljem Julijan je glas otrok z redkimi boleznimi, je simbol ljubezni, podpore in neprecenljive vrednosti življenja vsakega otroka. V petek, 13. septembra 2019, se bomo tako zbrali v Križankah v Ljubljani, kjer bomo na edinstvenem in nepozabnem glasbenem dogodku malim borcem podali našo ljubezen, sočutje in podporo, hkrati pa bomo za male borce zbirali sredstva.


Kaj so redke bolezni? Redke bolezni so večinoma zelo težke, neozdravljive, doživljenjske in kronično napredujoče bolezni, ki pogosto povzročajo veliko bolečine in trpljenje bolnikom in njihovim družinam. V večini (75%) prizadenejo otroke in pogosto močno skrajšajo življenje saj ena tretjina teh otrok ne dočaka 5 leta starosti. Redke bolezni povzročajo zelo velike stiske, tako zdravstvene, socialne in tudi materialne -> www.viljem-julijan.si


Viljem Julijan in mali borci nas učijo, da so ljubezen in ljubeči odnosi tisto, kar življenju največ šteje. Zato si mali borci in njihove družine zaslužijo našo podporo ter naše spoštovanje. V Križankah jim bomo lahko to izkazali ter jim s tem podali roko in osnovno človeško podporo, ki tako veliko pomeni. S koncertom bomo zbirali tudi sredstva za Sklad Viljem Julijan, ki jih bo sklad namenil otrokom z redkimi boleznim.


Naj 13.9. v Križankah zmaga Ljubezen!


 


Odgovorni organizator prireditve:


DRUŠTVO VILJEM JULIJAN


Ulica skladateljev Ipavcev 11


3230 Šentjur