Dobrodelni koncert VILJEM JULIJAN  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Srčno vas vabimo, da 11. 9. damo našo skupno podporo malemu borcu Viljemu Julijanu ter vsem drugim otrokom v Sloveniji, ki imajo podobno usodo. Naj ta dan zmaga ljubezen!


Viljem Julijan je 22-mesečni fantek, ki ima zelo redko neozdravljivo smrtonosno bolezen. A vendar njegova starša Grega, akademski glasbenik SoulGreg Artist, in Nina pravita, da nas s svojim kratkim in krhkim življenjem uči, da so ljubezen in odnosi to, kar v življenju najbolj šteje. Zato mu tudi mi podajmo našo podporo in sočutje ter priložnost, da v tem svetu in med ljudmi skozi ta koncert pusti svoj pečat. Koncert je posvečen tudi vsem drugim otrokom v Sloveniji, ki imajo redko, neozdravljivo ali težko bolezen in njihovim družinam.


Dobrodelni koncert Viljem Julijan bo v torek, 11. septembra, v Križankah v Ljubljani s pričetkom ob 20. uri. Nastopili bodo Nina Pušlar, Maja Keuc – Amaya, Nuša Derenca, Isaac Palma, Rebeka Dremelj, Saša Lendero, Samuel Lucas, Nermin Puškar, Marko Vozelj, Manca Špik, Werner, KiNG FOO, Matevž Šalehar – Hamo, SoulGreg Artist & BigLights Band, program pa bo povezoval voditelj Boštjan Romih s sovoditeljico Ajdo Bezenšek Špetič.


Več o dobrodelnem koncertu si lahko preberete na spletni strani www.viljem-julijan.si


Podporniki, donatorji sponzorji in pokrovitelji so: Festival Ljubljana, Eventim Si, Mikro+Polo, Herba Medica, SAZAS, IPF.


Se vidimo in naj zmaga ljubezen!


 


 


Odgovorni organizator prireidtve:


DRUŠTVO VILJEM JULIJAN


Ulica skladateljev Ipavcev 11


3230 Šentjur