Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

NASLOV: DITKA in Feri Lainšček
28.12.2016 ob 19.30. uri
SLOVENSKA FILHARMONIJA


OPIS DOGODKA:

Mlada glasbenica Ditka in pesnik Feri Lainšček z glasbenimi gosti predstavljata svoj skupni projekt uglasbene poezije. Na koncertu se bosta prepletali ljubezenska lirika in avtorska glasba.

Sodelovanje Ditke in Ferija Lainščka sega v leto 2013, ko je Ditkin oče Gorazd Čepin uglasbil dve pesmi omenjenega pesnika. Pesem Ne bodi kot drugi je postala velika uspešnica in naslovna pesem Ditkinega prvega albuma, na katerem je poleg uglasbene poezije Ferija Lainščka, Toneta in Marka Pavčka, še 5 avtorskih pesmi v angleškem jeziku.

Ditka in Feri se zadnja 3 leta uspešno predstavljata z glasbeno-literarnimi dogodki po vsej Sloveniji. K nadgradnji skupnega nastopa je prispeval novi album Ne spreminjaj me, ki je izšel septembra 2016. Na njem je 10 uglasbitev pesmi Ferija Lainščka, za katere sta glasbo napisala Ditka in Gorazd Čepin.

S svojo avtorsko glasbo se je glasbenica večkrat uspešno predstavila v tujini.
Leta 2013 je bila njena pesem Dreamer uvrščena v finale priznanega tekmovanja v Angliji (UK Songwritting Contest), v kategoriji singer/songwriter. Ditka je med drugim nastopila še na Dunaju, v Bratislavi, Sofiji, maja 2016 pa se je kot prva ženska izvajalka predstavila na največjem kantavtorskem festivalu Exposure na Hrvaškem v Veliki Gorici.
Leta 2014 je postala ena izmed treh zmagovalcev natečaja
Radia SI »30 Years For You«.

Več o Ditki lahko preberete na
www.ditkamusic.com, kjer lahko prisluhnete njeni glasbi.
Povežite se z njo še na facebooku (ditkamusic), youtube (ditkamusic) in instagramu (ditkamusic).

 
Odgovorni organizator prireditve

GOGO MUSIC, GORAZD ČEPIN S.P.

Partizanska cesta 4

2390 Ravne na Koroškem

Oglas, promocija, partnerji