Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

VALENTINOV KONCERT UGLASBENE LJUBEZENSKE LIRIKE

DITKA in FERI LAINŠČEK - NE BODI KOT DRUGI

Gostja: TINKARA KOVAČ

NARODNI DOM CELJE
Petek, 15.2. 2019 ob 19.00.

V času praznika zaljubljenih se Ditka in Feri Lainšček, v družbi spremljevalne zasedbe s koncertom uglasbene ljubezenske lirike, že tretjo leto zapored vračata v čudovito dvorano Narodnega doma v Celju.

»Ne bodi kot drugi« je naslov pesmi Ferija Lainščka, ki jo je pred leti uglasbil Ditkin oče Gorazd. Pesem je postala velika uspešnica, njen naslov pa moto glasbenice in pesnika, ki svojo zgodbo pišeta na drugačen način, iz srca in za dušo.

Gre za glasbeno-literarni dogodek, kjer Ditka s svojo spremljevalno zasedbo izvaja pesmi Ferija Lainščka, ki sta jih uglasbila z njenim očetom in so zbrane na Ditkinih dveh zgoščenkah Ne bodi kot drugi (2013) in Ne spreminjaj me (2016). 
Na koncertu boste poleg omenjenih naslovnih pesmi slišali še ostale, ki so izšle v preteklih letih; Drugi breg želja, Bližina, Arabeska ljubezni, Ko zvezde žarijo, Srečanje in druge.
Posebnost dogodka je ta, da Feri Lainšček sam interpretira svojo poezijo, kar dvigne dogodek na visoko kulturno raven. 

Rdeča nit lirike Ferija Lainščka, ki jo prepeva Ditka, je ljubezen. Besedila so lepa, čutna in sporočilna, glasba pa je nežna in poslušljiva. 
Tovrstna kombinacija je zato kot nalašč za prijeten večer v dvoje ob prazniku zaljubljenih, ali pa za večer s prijatelji, da se umirite in napolnite dušo. 


Že tretjo leto zapored se Ditka v času Valentinovega vrača na oder Narodnega doma v Celju.
Poleg pesnika Ferija Lainščka se ji bodo pridružili še njen oče Gorazd Čepin na klaviaturah in back-vokalu, Jan Lužnik na električni kitari in back-vokalu, Ilj Pušnik na kontrabasu in David Slatinek na bobnih.  Posebna gostja Valentinovega koncerta pa bo letos izjemna slovenska glasbenica Tinkara Kovač.

Vabljeni, da z nami preživite prijeten večer uglasbene ljubezenske lirike.

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

GOGO MUSIC, GORAZD ČEPIN S.P.

Partizanska cesta 4

2390 Ravne na Koroškem