dire straits - Nakup vstopnic

DIRE STRAITS LEGACY  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

V SLOVENIJO PRIHAJA ORIGINALNA ZASEDBA DIRE STRAITS (DIRE STRAITS LEGACY)

V Slovenijo prihaja 30. 8. 2023 legendarna zasedba Dire Straits Legacy. Skupino sestavljajo člani originalne zasedbe Dire Straits, ki je do danes prodala več kot 120 milijonov albumov. Originalno zasedbo, ki bo oživila ikonično glasbo, s katero so člani banda že pred 30 leti nastopali na največjih svetovnih odrih, pa bo lahko v živo poslušalo tudi slovensko občinstvo. Obiskovalci bodo lahko uživali ob največjih uspešnicah, kot so Money for Nothing, Sultans of Swing, Romeo and Juliet, Walk of Life, Brothers in Arms in številnimi drugimi, ki jih bodo preigravali člani originalne zasedbe Dire Straits.

Koncert, ki ga skupaj z Rock Radiem organizira L56, bo 30. avgusta 2023 v dvorani L56 v industrijski coni Litostroj v Šiški.

Vstopnice si lahko obiskovalci zagotovijo že od ponedeljka, 22. maja dalje, prvih 300 vstopnic pa bo na voljo 30% ceneje, in sicer po 20,90 EUR.

VEČ O SKUPINI:

Skupino sestavljajo člani originalnih Dire Straits: prvi klaviaturist skupine Dire Straits Alan Clark, Phil Palmer in Danny Cummings, ki sta sodelovala pri singlu On Every Street, Mel Collins, ki je pustil pečat pri Love Over Gold in Twisting by the Pool in Jack Sonni, ki je znan kot drugi kitarist skupine Dire Straits v obdobju uspeha Brothers in Arms.

Ostali člani skupine so še: basist Trevor Horn (The Buggles, Yes), eden najboljših glasbenih producentov Primiano Di Biase in frontman Marco Caviglia, ki velja za vodilnega svetovnega strokovnjaka za igranje kitare v edinstvenem stilu Marka Knopflerja.