DINO MERLIN - PLAŽA PORTOROŽ - Vstopnice

DINO MERLIN - PLAŽA PORTOROŽ

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Osebe starejše od 16 let se lahko dogodka udeležijo samostojno. Osebe mlajše od 16 let pa se dogodka lahko udeležijo izključno v spremstvu staršev oziroma zakonitega zastopnika.


Dino Merlin
30.7.2022
Plaža Portorož

Na že vsem dobro poznan prireditveni prostor, plaža Portorož, se 30. 7. 2022 vrača eden večji regijskih poetov – Dino Merlin.

EUTERPE EVENTS, ki kot eden največjih organizatorjev koncertov v Sloveniji vedno obljublja EKSTAZO zabave, bo na velikem prireditvenem prostoru na plaži Portorož poskrbel za noro doživetje, ki ga bo pripravila glasbena legenda Dino Merlin s svojim bendom.

Veliki koncert na prostem bo prav tako mogoče obiskati na VIP ložah, kjer bodo gostje imeli možnost izbire med različnimi VIP paketi – SILVER, GOLD in DIAMOND. Prav tako pa bo za največje oboževalce izvajalcev omogočen nakup FAN PIT vstopnic, ki se nahajajo neposredno pred odrom.

Izvajalec, ki bo poskrbel za nepozabno doživetje je veliki Dino Merlin.

Edin Dervišhalidović, nam bolje poznan kot Dino Merlin, se je rodil 12. septembra 1962 v Sarajevu, kjer je preživel svoje otroštvo. Po končani srednji strojni šoli se je poročil in začel družino preživljati kot delavec v tovarni železa. Bolj kot ne, je po naključju leta 1983 je ustanovil skupino Merlin, s katero je posnel pet studijskih albumov. Samostojno kariero je začel leta 1991 pod imenom Dino Merlin. Je avtor prve bosansko-hercegovske himne »Jedna si jedina«, na Evroviziji se je pojavil v Dublinu (1993) in Jeruzalemu (1999), prav tako na večjih evropskih festivalih.

Bosansko-hercegovski lirični mojster bo v Portorožu serviral uspešnice, s katerimi je že osvajal Slovenijo ter postregel tudi z albumskim repertoarjem, s katerim je zasegel zavidljivo 8. mesto na Billboardovi World Albums lestvic. To dokazuje, da je umetnik svetovnega formata. Dino Merlin je najbolj znan bosansko-hercegovski avtor ter ena največjih in najpopularnejših zabavnih zvezd v tem delu sveta, kar dokazujejo njegovi glasbeni dosežki in presežki; večkrat razprodan Stadion Koševo v Sarajevu, beograjska Kombank Arena, Arena Stožice, Dvorana Golovec in druge.

Njegove najbolj poznane pesmi so: Školjka, Moj je život Švicarska, Kad si rekla da me voliš, Krive karte, Sredinom, Deset mlađa.

Publiko bo zagotovo navdušil s svojo energijo in vsemi omenjenimi hiti, ki jih bodo lahko poslušali v živo.

Rezervacija VIP miz: euterpe.info@gmail.com