DINO MERLIN - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

AKCIJA SE JE PRIČELA!!
Dino Merlin – 14. 2. 2015, dvorana Stožice, Ljubljana!
POSEBNI PRODAJNI PAKET ZA 2 VSTOPNICE – ZELENI RING!
TRAJANJE AKCIJE: četrtek, 5. 2. 2015 od 10 ure do sobota, 14. 2. 2015 do 12 ure

Ekskluzivna prodajna akcija za veliki Valentinov koncert Dina Merlina na eventim.si in prodajnih mestih Big Bang!
Valentinov paket DINO MERLIN – V DVOJE JE LEPŠE!
Posebna prodajna akcija ob nakupu 2 vstopnic za ZELENI RING samo za 55,80 eur.

Cene vstopnic v predprodaji:
• Parter 27.90 eur
• Tribuna (zeleni ring) 31.90 eur
• VIP sedišče 49.90 eur

DINO MERLIN

Veliki Valentinov koncert

Sobota, 14. februar 2015

Open doors: 19.00

Pričetek koncerta: 21.00

Center Stožice, Ljubljana


Svetovna turneja HOTEL NACIONAL prihaja na ljubljanski arenski oder.

Po razprodanih evropskih gostovanjih, točno na dan zaljubljenih, bo Ljubljano obiskal Dino Merlin, eden največjih regijskih poetov. Sveži album Hotel Nacional, bo prvič predstavil ljubljanski publiki, na velikem arenskem odru Centra Stožice.

Bosansko-hercegovski lirični mojster bo serviral uspešnice, s katerimi je že osvajal prestolnico ter premierno postregel tudi z albumskim repertoarjem, s katerim je zasegel visoko 8. mesto na Billboardovi World Albums lestvici kar dokazuje, da je umetnik svetovnega formata.

V rdeče odet čustveni šov s spektakularnim avtorjem seveda ne gre dvomiti, zato naj bo vstopnica za Merlinov koncert najlepše praznično darilo za vaše najbližje.

_______________________________________________________________________________

Dino Merlin je najbolj znan bosansko-hercegovski avtor ter ena največjih in najpopularnejših zabavnih zvezd v tem delu sveta, kar dokazujejo njegovi glasbeni dosežki in presežki; je edini izvajalec, ki mu je uspelo trikrat zapored napolniti Stadion Koševo v Sarajevu. Dinu je to uspelo s turnejami Sredinom, Burek in Ispočetka, trikrat zapored pa mu je uspelo ustvariti tudi nepopisno evforijo v razprodani, beograjski Kombank Areni.

S solo kariero je pričel davnega leta 1991, ter kmalu osvojil evrovizijski oder, z najvidnejšo uvrstitvijo: 6. mestom leta 2011,  kar je druga najvišja uvrstitev BiH na tem tekmovanju v zgodovini.

Tekom glasbene kariere je Dino sodeloval s pestro paleto glasbenih velikanov iz regije in mednarodnih voda. Med najvidnejše sodijo Ray Charles, Mercedes Sosa in Khaled, s katerimi je nastopal na humanitarnem koncertu Global Forum v rimskem Koloseju. Na regijski sceni je Dino Merlin seveda še bolj priznan in popularen. Sodeloval je z največjimi imeni na Balkanu kot so Zdravko Čolić, Nina Badrić in Emina Jahović. Lahko se pa pohvali tudi z dejstvom da je avtor teksta za prvo uradno himno Bosne in Hercegovine z naslovom Jedina si jedina.

________________________________________________________________________________

 

 

 

Informacije o prodaji vstopnic

Pričetek ekskluzivne predprodaje vstopnic je v ponedeljek, 15.decembra 2014, od 10.00 dalje. Pohitite, saj predprodaja traja samo do torka, 23. decembra 2014 do polnoči, oziroma do razprodaje kontingentov.

V obdobju ekskluzivne predprodaje lahko najdete naslednje prodajne kategorije:

  • Parter = 19.90 eur
  • Tribuna (Zeleni ring) = 23.90 eur

Največji ljubitelji Dina Merlina lahko vstopnice kupite na www.eventim.si ter na lastnih Eventim prodajnih mestih(Hiša vstopnic Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Citycenter Celje in Europark Maribor).

Prodajne akcije – Valentinov koncert Dino Merlin 2015

Ekskluzivna prodajna akcija - 9 dni – 15. 12. 2014 – 23. 12. 2014 -  oziroma do razprodaje kontingenta – samo na Eventim web platformi in lastnih Eventim prodajnih mestih.

Parter – 19,90 eur

Zeleni ring – 23,90 eur

Od 24. 12. 2015 do 1. 2. 2015 – predprodaja – na vseh prodajnih točkah Eventim.

Parter 1 – 23,90 eur

Zeleni ring 1 – 27,90 eur

Od 2. 2. 2014 do 14. 2. 2014redna prodajana vseh prodajnih točkah Eventim.

Parter 2 –27,90 eur

Zeleni ring 2 – 31, 90 eur

VIP SEGMENT

Segment VIP sedišča po ceni 49,90 eur v sklopu dvorane Stožice vam ponuja sledeče ugodnosti:

  • VIP vhod v dvorano
  • VIP gostinski segment
  • VIP sanitarije
  • Odlično koncertno izkušnjo

V kolikor vas zanima VIP izkušnja v družbi prijateljev, so vam vedno na voljo intimne VIP lože. Za ponudbo in rezervacijo pokličite na telefonsko številko (+386) (0)30 618 625 oziroma pišite na elektronski naslov: vuk.greganovic@fabulatorij.com.

 

DINO MERLIN NAVODILA ZA OBISKOVALCE

 

Veliki Valentinov koncert, 14. februar 2015, Center Stožice, Ljubljana

 

Veliki Valentinov koncert Dina Merlina  v ljubljanski areni Stožice se bo odvil v soboto, 14. februarja 2015. V prizadevanju, da bi za vse obiskovalce obisk koncerta potekal brez neljubih zapletov, težav in slabe volje vam v nadaljevanju podajamo nekaj koristnih informacij in predlogov, kako si lahko sami zagotovite nepozabno doživetje na uvodni postaji regijske turneje Dina Merlina »Hotel Nacional«.
 
1. TIP VSTOPNIC IN GIBANJE PO PRIZORIŠČU

V sklopu koncerta Dina Merlina so v prodaji 4 tipi vstopnic:

1 PARTER

2 ZELENI RING

3 VIP SEDIŠČE

4 VIP LOŽA

 

Nosilci vstopnic PARTER bodo ob vstopu na prizorišče prejeli žig, ki jim bo omogočal prosto prehajanje na ZELENI RING.

Nosilci vstopnic ZELENI RING so ob nakupu vstopnic prejeli točen podatek segmenta, vrste in številke sedeža, ki jim pripada. Nosilcem vstopnic ZELENI RING ne bo omogočen vstop na parter.

Nosilci vstopnic VIP SEDIŠČE bodo prejeli zapestnico ustrezne barve, ki jim bo omogočala vstop na VIP SEGMENT dvorane Stožice. Ob nakupu vstopnic VIP SEDIŠČE so kupci prejeli točen podatek številke lože, vrste in številke sedeža, ki jim pripada.

Nosilci vstopnic VIP LOŽA bodo prejeli zapestnico ustrezne barve, ki jim bo omogočala vstop na VIP SEGMENT dvorane Stožice. Ob zakupu VIP LOŽE so kupci prejeli točen podatek številke lože, ki jim pripada.


 2.  PUSTNE MASKE

 

Koncertni dogodek bo potekal na pustno soboto. Organizator bo dovolil vstop pustnim maskam na prizorišče, vendar z določenimi izjemami. Na prizorišče ne bo dovoljen vstop z  plastičnimi maskami na obrazu. Vstop ne bo dovoljen posameznikom, ki bodo kot del pustnega kostuma imeli predmete, ki lahko ogrožajo varnost drugih udeležencev. V kolikor bodo želeli vstopati bodo morali nevarne predmete puščati ob vhodnih točkah v dvorano. Organizator ne bo odgovarjal za morebitno izgubo, krajo ali poškodbe puščenih predmetov.

 

 


3.  ČASOVNICA

 

Vrata na prizorišče se odpirajo ob 19.00.

Koncert se prične ob 21.00.

Dogodek se bo predvidoma zaključil ob 24.00.

 

Glede na to, da bo koncertu prisotna večja množica, se bodo  na vhodih zanesljivo pojavljali zastoji.  V izogib pretirani gneči  vam predlagamo, da v dvorano z vstopnico vstopite vsaj 1 uro pred pričetkom koncerta.  Prosimo upoštevajte, da je parkirni režim v okolici Stožic za čas dogodka spremenjen. 
 
4.  PARKIRANJE in BREZPLAČNE VOŽNJE LPP:

V sklopu dvorane Stožice lahko parkirate na označenih parkirnih mestih dostopnih skozi vhod 1, 2 ali  VIP vhod 5.
 

Več o prometni ureditvi v času večjih prireditev ter dostopnih parkiriščih si lahko preberete TUKAJ.


5.       DOSTOP V DVORANO:

 

Dostop v dvorano bo omogočen preko 8 vhodov za nosilce vstopnic PARTER in ZELENI RING ter preko 2 VIP vhodov.

Prosimo vas, da si dobro preberete, kateri vhod velja za področje dvorane, kjer se nahaja vaš sedež.

Vsi vhodi za PARTER in ZELENI RING se nahajajo na vhodni ploščadi dvorane Stožice, en VIP vhod se nahaja na vstopni ploščadi dvorane Stožice, en VIP vhod se nahaja v VIP garaži 5.

V času dogodka bo delovala tudi EVENTIM prodajna enota. V primeru težav pri obravnavanju vaših vstopnic se prosimo obrnite neposredno na njih, saj so primerno obveščeni in usposobljeni, da bodo vašo težavo rešili v najhitrejšem možnem času.


6. INVALIDI

 

Invalidne osebe imajo brezplačen vstop na prizorišče. 

Se vidimo 14. februarja 2015 v Centru Stožice, do takrat pa uživajte in se imejte radi!

Dino Merlin, Školjka: https://www.youtube.com/watch?v=lKgI7Cxm0go

Organizator: Polifonija d.o.o.