Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Vabljeni, da se udeležite nepozabnega nogometnega spektakla, ki bo potekal v čast 30. obletnice delovanja priznanega slovenskega harmonikaša Denisa Novata.

Denis Novato je absolutni svetovni prvak v igranju na diatonično harmoniko in se lahko pohvali s številnimi nastopi po vsem svetu, med drugim je harmoniko zavihtel tudi pred papežem Frančiškom. Svojo bogato glasbeno kariero bo proslavil z nogometno tekmo na koprski Bonifiki, kjer se bosta pomerili Reprezentanca Estradnikov Slovenije in Star Team Monaco.

Za ekipo Star Team Monaco se bodo med drugimi pomerili: Kristian Ghedina, znan italijanski smučar in avtomobilski dirkač, Sebastien Frey, nogometaš Milano FC, Andrea Caldarelli, voznik dirkalnega vozila, Massimiliano Blardone, italijanski smučar, Jure Košir, slovenski smučar in Everson Pereira Da Silva, brazilski nogometaš. S slovenske strani bodo nogometne trike pokazali Jože Potrebuješ, pevec, Omar Naber, pevec in kitarist, Vili Resnik, pevec, Dejan Vunjak, pevec in glasbenik, Dejan Zupan, član ansambla Saše Avsenika in še mnogi drugi.

Dogodek bo imel tudi dobrodelno noto, saj se bo del sredstev od prodanih kart namenil fundaciji Stars for the Children, del pa lokalni ustanovi, ki se ukvarja z otroci v pomanjkanju.

BODITE Z NAMI 7. JULIJA 2018!

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

PAIDEIA d.o.o.

Gosposka ulica 4

1000 Ljubljana