Dejan Zavec vs. Paul Delgado  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

IBF svetovno prvenstvo v velterski kategoriji


Dejan Zavec vs. Paul DelgadoPrvič bo naslov branila najmlajša nemška svetovna prvakinja


WBO svetovno prvenstvo v srednji kategoriji


Christina Hammer vs. TBASES noč dvoboja


18. februar 2011 v ljubljanskih Stožicah


RTV Slovenja, SPORT1 v živo ob 21:15 uri
IBF-šampion Dejan Zavec (30-1-0, (17)) bo 18. februarja 2011 v Ljubljani že tretjič branil svoj velterski šampionski pas. Po osvojitvi najvišjih slovenskih nazivov, kot so športnik leta, Slovenec leta in ime leta, želi 34-letni športnik te laskave naslove počastiti z novim spektakularnim športnim rezultatom. Boj proti ameriškemu izzivalcu in šampionu USBA Paulu Delgadu (24-9-1, (4)) v športnem parku Arena Stožice v slovenskem glavnem mestu naj bo zato predtakt tega. Delgado se je že pomeril z nekaj zvenečimi imeni iz sveta boksa, kot so Paul Malignaggi, Demetrius Hopkins, Said Ouali in Vitaliy Demyanenko. V tem boju bo ponovno upravičeval svoj sloves posebno izstopajočega v svoji tehniki, kondiciji in talentu. Delgado bi naj Zavcu odprl vrata do velikih ameriških imen boksa, kot sta Floyd Mayweather Jr. in Shane Mosley. „ Dvoboj proti enemu od Američanov je zame izjemnega pomena. S tem si bom utrdil ime v Združenih državah “, je pred tekmo povedal šampion.


 


Dejan Zavec od začetka leta s svojim trenerjem Dirkom Dzemskim trdo trenira za ubranitev svetovnega naslova 18. februarja. Do sedaj je tako faza treninga kot faza sparingov potekala brez omejitev. „ Zame obstaja samo ena možnost: ponovno zmagati. In to hočem“, pravi SES – profesionalec. Prenos mednarodno pomembne tekme bo v živo iz športnega parka Arena Stožice ob 21.15 uri na slovenski televiziji TV Slovenija in nemški športni televiziji SPORT1.


 


Na SES - noči tekme v Ljubljani pa se bodo zvrstili še drugi dvoboji za osvojitev naslovov. 20-letna najmlajša nemška svetovna prvakinja Christina Hammer (8-0-0, (6)), bo v slovenskem glavnem mestu prvič branila svoj WBO pas v srednji kategoriji. Sledil ji bo mednarodni šampion WBF v poltežki kategoriji Denis Simčič (25-1-0, (14)), ki bo drugič branil svoj naslov. SES profesionalec ima velike možnosti, da postane naslednji slovenski svetovni prvak. Zanj je pomembno, da še naprej opravlja mednarodne dvoboje, da bo lahko pridobil možnost za dvoboj na svetovnem prvenstvu. V sklopu celotnega programa bo v ring stopila tudi mlada Slovenka Tjaša Kolar (2-0-0, (0)), ki želi kot slovenska športnica nadaljevati svojo boksarsko kariero.