DEJAN ZAVEC - RAFAL JACKIEWICZ - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka


  • Dejan Zavec (29 zmag, 17 s KO, 1 poraz) bo naslov svetovnega IBF prvaka v velterski kategoriji proti prvemu izzivalcu, Rafalu Jackiewiczu (36 zmag, 18 s KO, 8 porazov, 1 neodločen dvoboj), branil v soboto, 4. septembra, v novi dvorani Športnega parka Stožice v Ljubljani!  

  • »Veliko mi pomeni, da bom naslov prvaka proti Jackiewiczu lahko branil na domačih tleh. Doma je najlepše in lepšega darila za prihajajoč dvoboj si ne bi mogel želeti,« je zadovoljen Mr. Simpatikus, ki si v ljubljanskih Stožicah s kapaciteto za več kot 12.000 želi pravi spektakel in polno dvorano.  

  • Dvoboj med svetovnim prvakom Zavcem in prvim izzivalcem Jackiewiczem iz Poljske bo zares nekaj posebnega in spektakularnega. Ne gre prezreti, da gre za tekmecema, ki sta se enkrat že pomerila: 29. novembra 2008 je v Katovicah po neenotni sodniški odločitvi zmagal Jackiewicz ter slovenskemu in svetovnemu boksarskemu šampionu prizadejal edini poraz v karieri.  

  • Tokrat, v dvoboju za naslov svetovnega IBF prvaka, ima slovenski in svetovni boksarski as odlično priložnost, da se Jackiewiczu oddolži za poraz in še drugič obrani šampionski pas. »Pričakovati je zanimiv in napet dvoboj, ki se bo končal z mojo zmago!« je prepričan Zavec.  

  • Glede na to, da gre za obračun dveh odličnih boksarjev z (neporavnano) medsebojno zgodovino, ter morebiti za zadnji nastop Zavca v karieri boksal na domačih tleh, spektakla v Stožicah enostavno ne smete zamuditi. To omogočajo tudi izvrstne cene vstopnic, ki se pričenjajo že pri 10 €.   

  • SE VIDIMO V SOBOTO, 4. SEPTEMBRA, V STOŽICAH!