deborah de luca 2022 maribor - Vstopnice

DEBORAH DE LUCA - TerminalFest  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

TERMINAL FEST | 18. 12. 2021 | MARIBOR | PRESTAVLJENO

Sporočamo vam, da je TERMINAL FEST, načrtovan za 18. 12. 2021, UŠČ Leona Štuklja, Maribor prestavljen. Nov termin dogodka je 15. 4. 2022. Vstopnice veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati. V kolikor vam nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnete od 6. 12. do 14. 12. 2021.

Za vsa vprašanja je organizator dosegljiv od ponedeljka 6.12.2021 na email naslovu info@terminal-fest.si ali na naši spletni strani www.terminal-fest.si!

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.VRHUNSKI TECHNO VEČER & ELEKTRONSKI DOGODEK LETA NA ŠTAJERSKEM

8 ur. DEBORAH DE LUCA | SINISA TAMAMOVIC b2b MLADEN TOMIC | TOMY DECLERQUE | TEA VUCKOVIC


TERMINAL Fest zimska edicija | UŠC Leona Štuklja, Maribor | Elektronski techno spektakel leta na Štajerskem

- - - - -

TERMINAL Fest po treh poletnih open air dogodkih na spektakularni lokaciji mariborskega letališča Edvarda Rusjana, premierno predstavlja prvi zimski elektronski spektakel, ki bo obenem zagotovo tudi elektronski dogodek tega leta na Štajerskem.


Na veliki oder decembrskega Termina Festa z Extended 3 urnim setom prihaja trenutno ena trenutno najbolj vročih in najpomembnejših svetovnih techno dj-k, ki je že stalnica vseh največjih ter najpomembnejših festivalskih in klubskih dogodkov širom sveta – DJka z veliko začetnico, pionirka techna, kraljica napolitanskega techna ali kot so jo poimenovali nekateri, Neapeljska kraljica – DEBORAH DE LUCA.

Kljub temu, da je ni potrebno posebej predstavljati, naj omenimo njene številne produkcijske izdaje pri največjih svetovnih založbah, prav tako žanje zelo velik in reden support največjih svetovnih zvezd elektronske glasbene scene. Ljubitelji prave elektronike ne ostajajo ravnodušni niti ob njenih referencah, ki se tičejo njenih nastopov. Od zibelke Ibize, preko najboljših in najuglednejših festivalov kot so Tommorrowland, Ultra Music Festival, Untold, Saga Festival, EDC Las Vegas, Ultra Australia, ADE Amsterdam, ipd…ter vse do legendarnih in kultnih klubov širom sveta.

Kraljici napolitanskega techna bosta to noč z dvournim b2b setom teren in mariborsko občinstvo ogrela bosanska tecno matadorja z dolgoletnim stažem nastopanja po vseh svetovnih celinah, klubih in festivalih – SINISA TAMAMOVIC in MLADEN TOMIC.

Ob bok Deborah De Luci, Sinisa Tamamovicu in Mladen Tomicu bosta to noč stopila še slovenska techno ambasadorja – primorski producent ter dj TOMY DECLEQRUE in domačinka ter štajerska techno ambasadorka TEA VUCKOVIC.