RED (X-MAS) PARTY - David Guetta in ostale DJ ikone  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

RED (X-MAS) PARTY  Z DAVIDOM GUETTO IN OSTALIMI GLASBENIMI IKONAMI:


AFROJACK, SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO, STEVE EDWARDS in JAZ VON D


 


V prazničnem decembru bodo v Ljubljani odmevali vroči elektronski ritmi, ki bodo - zaviti v strastno rdečo - pričarali najboljšo predbožično zabavo letošnjega leta!Za energične ritme bo poskrbel David Guetta, DJ in producent, ki z najrazličnejšimi sodelovanji s trenutno največjimi zvezdami (Rihanna, Usher, Kelly Rowland, Taio Cruz, Timbaland, …) vedno znova dokaže, da se upravičeno ponaša s statusom enega najbolj iskanih glasbenikov. Nesporno upravičuje sloves zvezdnika, ki se razdaja v največjih svetovnih glasbenih arenah.Na odru se bodo z dvema grammyjema nagrajenemu DJ-u pridružil še z enim grammyjem nagrajen DJ Afrojack, ter druge zvezde elektronske glasbe, kot so Sunnery James & Ryan Marciano, Steve Edwards ter Jaz Von D, ki bodo Red X-mas Party zagotovo segrele do vrelišča!


 


POVEZAVE:


Red (X-mas) Party FB profil


Black Pony internetna stran


 


YOUTUBE POVEZAVE:


David Guetta feat Kid Cudi - Memories


David Guetta - When Love Takes Over (FeatKelly Rowland)INFORMACIJE:
DIAMOND RING: Zaplešite v božični čas s stilom! Elektronsko zabavo leta zaužijte v najbolj ekskluzivnem predelu, neposredno ob odru, kjer boste deležni direktnega stika z nastopajočimi. Paket ekskluzivnega razvajanja vključuje: srkanje pijače le nekaj metrov od odra, kar vam bo dajalo občutek, da ste tudi vi zvezda večera! Izbranim kupcem diamond ring vstopnic pa bo poleg ekskluzivnega tretmaja na žuru omogočeno tudi parkiranje na posebnem parkirišču ter premikanje po prizorišču po ločeni poti. Diamond ring je namenjen samo tistim, ki jih štejejo 18+.


 


GOLDEN RING: Največji in najbolj predani oboževalci nastopajočih glasbenih ikon si v predbožičnem času privoščite ogled Red (x-mas) partyja iz neposredne bližine golden ringa. Zvezdniški prah se bo na kupce golden ring vstopnic vsul v središču dogajanja, z omejeno kapaciteto. Starostne omejitve za nakup golden ring vstopnice ni.