eventim darilni bon oktober 2021 - Vstopnice

DARILNI BON EVENTIM  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ KER NAM JE MAR! ]


Ker smo v obdobju, ko ni veliko dobrih novic. Ker leto, ki se izteka ni bilo prav nič zabavno in, ker nam je mar, smo se odločili, da podaljšamo veljavnost naših darilnih bonov.

Tako so vsi darilni boni veljavni kar 24 mesecev.

Prav tako bomo podaljšali veljavnost darilnih bonov kupljenih v tem prav nič prijetnem letu*.


Upamo, da bomo tako vsaj malo pomagali vsem, ki ste v stiski, vsem, ki darilnih bonov niste uspeli unovčiti in vsem, ki še ne veste kaj podariti svojim dragim.

KER NAM JE MAR! Eventim.si – izberi doživetje.

*Vsem, ki vam darilni bon poteče v letu 2020 bomo podaljšali veljavnost.

Vse kar morate storiti je, da na naš info center – info@eventim.si pošljete številko naročila ali fotografijo darilnega bona.
KER NAM JE MAR!

Razveselite svoje najbližje ali prijatelje z DARILNIM BONOM, ki ga lahko unovčijo za obisk številnih prireditev iz naše ponudbe!

Odlična ideja za DARILO!

Darilni bon lahko izberete v vrednosti 5,10,15 ali 20€.

Nakup je enostaven. Na spletni strani izberete tematiko darilnega bona in vrednost (lahko izberete tudi več darilnih bonov, npr. tudi 5 x 10 eur), izberite plačilno sredstvo in način pošiljanja. Če želite, da darilni bon pošljemo direktno na drugo osebo, izberite drugačen dostavni naslov.

Darilni bon je unovčljiv na naši spletni strani eventim.si. 

Darilni bon je možno unovčiti v celotnem znesku ali delno in ga ni mogoče zamenjati za denar. V primeru, da darilni bon ne pokriva celotnega zneska naročila, lahko plačate preostanek s kreditno kartico. V primeru, da je vrednost določene vstopnice nižja, lahko preostanek uporabite ob naslednjem nakupu.

 

S klikom na spodnji gumbi, lahko preverite vrednost in veljavnost vašega darilnega bona:

Vse dodatne informacije so zapisane tukaj.

Darilni boni so unovčljivi 2 leti od datuma nakupa!

Oglas, promocija, partnerji