Dance Amore - Zapleši ljubezen!  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

To jesen se priznani plesalci latinskoameriških in standardnih plesov iz Slovenije in tujine vračajo na odrske deske Cankarjevega doma. Tam bodo po desetih letih znova uprizorili privlačno plesno predstavo, ki predstavlja nadgradnjo plesne uspešnice “The 50’s show”. Plesalci bodo slovensko publiko osvojili s plesno zgodbo Dance Amore pod okriljem produkcijske hiše Delphin Entertainment in režisersko taktirko Jurija Batagelja.

Plesna zgodba Dance Amore je prenovljena in nadgrajena plesna predstava, ki je z naslovom “The 50’s show” pred leti kar šestkrat razprodala Gallusovo dvorano in dvakrat napolnila eno največjih kongresnih dvoran v Južni Evropi, NDK, s kar 5.000 sedišči. Gledalce čaka razgibana scenografska podoba, glamurozni kostumi, ubrani plesni koraki in izvrstna koreografija. Umetniški vtis bosta dodelala mlada in talentirana vokalistka Zala Smolnikar v vlogi pretkane jazz pevke in očarljivi pripovedovalec Domen Valič, ki je tudi avtor pripovednega besedila predstave.

Plesna predstava Dance Amore se bo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma odvijala 8. in 9. septembra 2017. Uprizorili bodo tri predstave v naslednji zasedbi:

Domen Valič in Zala Smolnikar,

Andrej Škufca in Melinda Torokgyorgy Škufca, Jurij Batagelj in Jagoda Batagelj, Matej Krajcer in Iwona Golczak, Peter Majzelj in Maja Geršak, Bojan Fesel in Gordana Grandošek Whiddon, Jernej Brenholc in Daniela Podgornik Pekič, Krzystof Hulboj in Janja Lesar 

ter plesalci modernega plesa, jazza in hip-hopa: Petra Ravbar, Aljoša Möderndorfer, Karin Putrih, Nika Horvat, Tjaša Žibert, Jan Marolt, Miha Furlan in Tim Klemenčič. 

Več o predstavi, zasedbi in vlogah si lahko preberete na www.danceamoreshow.com ali na FB strani https://www.facebook.com/ZaplesiLjubezen/.


 


 


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve:


ALEMANA d.o.o.


Partizanska cesta 13


4000 Kranj