Dan 202 in Keane  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Bliža se koncertna poslastica leta z dvojnim ekskluzivnim programom! Prvič bo v Sloveniji nastopila ena najbolj priljubljenih britanskih pop-rock skupin, Keane. V 15 letih pod tem imenom so nanizali štiri zelo uspešne albume in nastopili na mnogih največjih koncertnih odrih. Svetovnim uspešnicam Everybody's Changing, Nothing in My Way, Crystal Ball itd. so letos dodali še nove z albuma Strangeland. Zanj so izbirali kar med 100 napisanimi skladbami. “Gre za zelo čustven album. Naslovna pesem govori o tem, kako se v življenju odločiš za določeno pot, potem pa ugotoviš, da si skrenil čisto drugam," je album opisal avtor in pianist Tim Rice-Oxley. Prepričajte se, kako v živo zveni mehak in melodičen brit rock z odličnim pevcem Tomom Chaplinom!


Slovenski del dogodka, ki ga organizira Val 202 v letu svoje 40-letnice, ne bo le ogrevanje za britanske zvezdnike Keane! Poseben, še nikoli slišan glasbeni projekt skupine Elevators prinaša skoraj enourno pop-rock-rap skladbo, ki bo povezala 40 znanih, izstopajočih, odmevnih, odbitih pesmi. Da bo že slovenski del res nekaj posebnega, nakazuje seznam nastopajočih. Skupini Elevators se bodo na odru pridružili: Big Foot Mama, Janez Bončina Benč, Sestre, Tinkara Kovač, Tabu, katarina Mala, Manouche, Neisha, Leeloojamais, Andrej Šifrer, Adi Smolar, Neca Falk, Melodrom, Alenka Godec, Oto Pestner, Bombe, Vlado Kreslin, Zoran Predin, Jani Kovačič, Leteči Potepuhi, Murat & Jose, Nikolovski, Zlatko, Trkaj, Mi2, Siddharta, Peter Lovšin, Anja Rupel, Niet, Dan D in še kdo.


Skratka, obeta se povsem drugačno glasbeno zlitje od prejšnjega Dneva 202. Svet je lep, a Vsi ljudje hitijo, zato Stoj, Marija, Ležerno je moderno! Večer bo Od ljudi za ljudi, Na krilih ljubezni. Ne samo v živo, temveč V aorto!Vstopnice v predprodaji so 34 EUR.