DALMATINO - Nakup vstopnic

DALMATINO

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

PREMIERNO V SLOVENIJI - splitski glasbeni fenomen in najbolj priljubljena hrvaška pop skupina 21. stoletja – DALMATINO

Hrvaška glasbena senzacija se bo prvič v Sloveniji predstavila v živo v Areni Campus Sava Ptuj, ki ponuja prekrasen ambient ter vrhunsko ozvočenje in odrsko luč. Ne zamudite unikatne priložnosti.

O SKUPINI:

Dalmatino z lastno s sodobno produkcijo in brezčasnimi besedili pesmi navdušuje občinstvo že dvajset let občinstvo. Vse pesmi z njihovih albumov, so izdane ob podpori založbe Dancing Bear, ki je prepoznali njihovo unikatnost od samega začetka. Njihove pesmi postajajo evergreen hiti, ki so že leta stalnica lestvic najboljših radijskih postaj.

V svoji bogati karieri je duo Dalmatino prejel številne nagrade, njihove plošče imajo zlate in platinaste naklade, v zadnjem letu pa so dosegli uspeh z uspešnico Refužo, ki se je uvrstila v prestižni klub singlov, ki so dosegli 52 tednov na lestvici HR Top 40 najbolj predvajanih uspešnic na hrvaških radijskih postajah.

Imeli so številne koncerte na Hrvaškem in v tujini, od Avstralije do Kanade. Na Hrvaškem jim je letos uspel pravi koncertni bum, saj so razprodali dvorane, ki sprejmejo več kot 7000 obiskovalcev, med drugimi tudi Zagrebško Areno, Dom Sportova.

NAJVEČJI HITI:

Refužo

Dajem ti rič (Live 2022)

Božić bijeli (Live 2022)