Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spektakularni koncert najbolj avtentične tribute skupine legendarnih The Beatles!

HELP! A Beatles Tribute

Z GOSTI:

Oto Pestner, Neisha, Matevž Šalehar – Hamo, Tanja Ribič

-

Cvetličarna

Ljubljana, četrtek, 21. aprila 2016

-

Nepozabna izkušnja glasbe zlatih 60. let!

 

HELP! A Beatles Tribute je unikatna tribute skupina, ki si je med množico posnemovalnih skupin utrla sloves najbolj avtentičnega zvoka legendarne liverpoolske skupine The Beatles. Z avtentično kostumografijo, instrumenti, pozornostjo na detajle in energičnim nastopom skupina vedno znova pričara avtentično vzdušje zlatih časov legendarnih Beatlov. Redno nastopajo na mednarodnih odrih Nemčije, Švice, Belgije, Avstrije, Velike Britanije, Italije, Hrvaške, Španije in Rusije. V letu 2015 so bili povabljeni tudi v Liverpool, na priznani festival International Beatleweek 2015 in tekom festivala nastopili kar na devetih koncertih. Zdaj bodo člani zasedbe HELP! A Beatles Tribute nastopili tudi v Sloveniji na spektakularnem velikem koncertu v ljubljanski Cvetličarni z gosti, kjer pripravljajo poseben spektakel, ki vas bo popeljal nazaj skozi čas v zlata šestdeseta!

Skupina je do zadnje podrobnosti dovršena rekonstrukcija skupine The Beatles, saj posebno pozornost namenijo kostumom, stilu, frizuram, instrumentom, vokalni interpretaciji in izvedbi, ki pred vašimi očmi ponovno oživi legendarno britansko skupino. The Beatles so bili skupina, ki je vsekakor najbolj glasbeno in kulturno zaznamovala 60. leta prejšnjega stoletja in veljajo za najpomembejšo, najvplivnejšo in najuspešnejšo glasbeno skupino vseh časov. Podrli so mnoge prodajne rekorde, med drugim več kot 50 uvrstitev na ameriških glasbenih lestvicah najbolj prodajanih. Od njihovega nastanka leta 1962 pa do danes so prodali več kot pol milijarde posnetkov. Beatlemanija, ki jo je skupina sprožila v šestdesetih traja še vse do danes in na svojih koncertih HELP!  A Beatles Tribute vedno znova dokazujejo, da lahko na odru zavrtijo čas nazaj in občinstvu pričarajo izkušnjo pravih The Beatles.

Koncert skupine HELP!  A Beatles Tribute bo prav gotovo najbolj nepozabna izkušnja zlatega obdobja delovanja skupine Beatlov!

21. aprila HELP! A Beatles Tribute pripravljajo spektakularni koncert v ljubljanski Cvetličarni z uglednimi glasbenimi gosti. Na veličastnem koncertu boste lahko slišali vse največje uspešnice zlatih časov Beatlov od njihovih zgodnjih klasik pa do pesmi iz kasnejše ustvarjalne dobe, kot so: I Want to hold your hand, She loves you, Yesterday, Can't buy me love, Here comes the sun, Hey Jude in še mnoge druge. Spektakla z največjimi uspešnicami The Beatles in priznanimi glasbenimi gosti letošnjega aprila res ne smete zamuditi!

Vstopnice so že na voljo!


Odgovorni organizator prireditve

GIG INT d.o.o.

Ulica 2.maja 72

5000 Nova Gorica


Oglas, promocija, partnerji