CHRIS LIEBING, ANFISA LETYAGO - Vstopnice

CHRIS LIEBING, ANFISA LETYAGO - KLUB K4

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

#FUKSi pres.

CHRIS LIEBING


ANFISA LETYAGO (PRVIČ V SI! / Spotify Techno #14)

GLIA


*

Spoštovani kupci!

#FUKSi GOES UNDERGROUND!

POZOR – SPREMEMBA PRIZORIŠČA!!! Petkov žur se iz dvorane L56 seli v legendarni Klub K4. Chris Liebing, Anfisa Letyago, Glia (in še kakšno dodano presenečenje) bodo testirali temelje Kersnikove 4 in pripravili pravi dark, loud, sweaty techno party, kot se zagre. Se vidimo v Štirki!

Vstopnice veljajo za novo lokacijo!

*

Drugi #FUKSi letošnje sezone bo poslastica za ljubitelje tehna: CHRIS LIEBING je že 30 let eno najžlahtnejših imen plesne elektronike; na svoj prvi nastop sončno od Alp pa končno prihaja tudi ljubljenka Carla Coxa, Adama Beyerja in Charlotte De Witte - ANFISA LETYAGO; teren jima bo pripravila vedno odlična in mednarodno vse prodornejša slovenska tehno valkira GLIA.

Na dogodek lahko vstopate z veljavno vstopnico za odpadli novembrski #FUKSi.Čeprav je CHRIS LIEBING ljubljenec slovenske publike, ki nikoli ne razočara, je glavna zgodba prve letošnje #FUKSi epizode premierni slovenski nastop vroče Neapeljčanke. ANFISA LETYAGO osvaja plesne arene tako z avtorsko produkcijo in remiksi, kot energičnimi nastopi ter se hitro vzpenja proti vrhu svetovne tehno scene.CHRIS LIEBING


Chris Liebing je vedno bil in je še vedno sinonim za tehno 'z jajci', ki se spretno sprehaja med temačnimi in evforičnimi odtenki, brez pretiranega koketiranja z mainstreamom, razdajanja na instagramu in iskanja bližnic s podpisovanjem pod osvežene tuje klasike. Elektronsko glasbeno sceno je od začetka 90. let kultiviral kot redno nagrajevani didžej, producent, ustvarjalec radijskih šovov, lastnik in vodja kluba ter kurator dveh priznanih založb (CLR in Spinclub). Bil je in ostaja eden najžlahtnejših predstavnikov klasične frankfurtske tehno šole (močno nadgrajene z vplivi Berlina in Ibize), njegov zvok se ves čas razvija, a ne odstopa od tistega, po čemer je prepoznaven, čeprav se ves čas uspešno prilagaja trendom in raziskuje nove tehnologije. V zadnjih letih je, tudi z delno 'in-time' manipulacijo zvokov, svoje nastope tehnično in kreativno izpilil do te mere, da je vsak enkraten in praktično neponovljiv. Sodi v zgornjo prvo svetovno ligo tehna, kljub mladostni energiji in zagnanosti pa je po letih in stažu tudi eden od starost elektronske plesne scene.

DJ set: Game Changers // Chris Liebing 2021 (KLIK)

Chris Liebing na Spotifyju (KLIK)

Chris Liebing & Charlotte De Witte – Liquid Slow (KLIK)

Chris Liebing – Trilogy (ANNA remix) (KLIK)

ANFISA LETYAGO


Po desetletju kaljenja na neapeljski tehno sceni, ki tradicionalno močno usmerja tudi okus slovenske publike, je Anfisa prišla do stopnje, ko se o njej piše in govori kot o naslednji veliki tehno zvezdi. Je tretja najbolj sledena tehno izvajalka na instagramu in med 15 najbolj poslušanimi tehno artisti na Spotifyju, njeno muziko pa redno izdajajo priznane etikete, kot so Kompakt, Intec ter Second State (Pan-Pot). Med njenimi najvidnejšimi podporniki so Carl Cox - ob objavi lestvice Top 100 DJs jo je izpostavil kot novinko leta 2019 - Adam Beyer in Charlotte De Witte. Če ne prej, ste jo morali opaziti ob izidu hita 'So Good', z ikoničnim samplom skladbe Loleatte Holloway 'Love Sensation', ena njenih zadnjih petard je čudovita obdelava Mobyjeve klasike 'Go', v začetku leta pa sta se glasbeno zapletla tudi s Chrisom Liebingom. Anfisin zvok je mešanica trdih tehno koračnic, deep house groova in drugih podtalnih začimb.

Anfisa Letyago Cercle DJ set (KLIK)

Anfisa Letyago produkcija in remiksi (SPOTIFY)

Anfisa Letyago - 'So Good' (KLIK)

Moby – Go (Anfisa Letygo remix) (KLIK)

Anfisa Letyago – Not There (Chris Liebing remix) (KLIK)

GLIA


V zadnjem času naša najbolj prodorna tehno didžejka se odlično razvija kot producentka, še boljša pa je za mikserjem. Odličen nastop z Umekom na mariborskem Terminalfestu ji je lani prinesel prvo povabilo na festival #FUKSi, kjer je ogrela teren za Deborah De Luca, na mesto zločina pa se vrača po uspešnem gostovanju v Lizboni, kjer je nastopila z razvpitim 999999999.

#FUKSi - Festival urbane kulture Slovenija je projekt agencije Collegium Mondial Travel, ki je tudi priznani producent vrhunskih glasbenih druženj ter festivalov v Sloveniji in tujini. Več informacij na www.collegium.si.