CHALLE SALLE - VELIKI KONCERT Z GOSTI - Nakup vstopnic

CHALLE SALLE - VELIKI KONCERT Z GOSTI

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Challe Salle s prvim velikim koncertom v Cvetličarni!

Po dveh letih nestrpnega pričakovanja, smo ga končno dočakali. Prvi veliki koncert ob 12. obletnici glasbene kariere, se bo zgodil 2. septembra v Cvetličarni! Dogodek bodo popestrili tudi glasbeni gostje: Drill, Zvita Feltna, Pero Martić in drugi.

Challe Salle je idol mlade generacije in eden izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov. S svojo karizmo in stilom širi nalezljivo pozitivno energijo in predstavlja novo dimenzijo moderne glasbe. Vsi njegovi videospoti na Youtubu štejejo že 60 milijonov ogledov, kar ga postavlja na sam vrh najbolj predvajanih domačih glasbenikov na spletu. Največja uspešnica Lagano je z 8,6 milijonov ogledov na Youtubu ena izmed najbolj poslušanih pesmi v zgodovini Slovenije. Simpatični glasbenik je dve leti nazaj praznoval 10. obletnico kariere, ki jo je želel kronati z velikim koncertom, a včasih je treba na dobre stvari počakati malce dlje.

Njegovo spremljevalno skupino Legende sestavlja 6 članov: na bobnih je Frido, na bas kitari Dam the Man, na kitari Peskar, klavir igra Flajs, saksofon Vili Rogovilc, back vokale pa poje Nika Krmec. Pripravljajo nepozabno doživetje kjer bo Challe zapel in zarepal svoje najljubše avtorske pesmi, od starejših uspešnic pa do najbolj znanih hitov.

Vzemite si ga lagano in priletite v Cvetličarno, da naredimo GUD VAJB.

Dogodek lahko ob spremstvu staršev ali skrbnikov obiščejo tudi mlajši od 16 let.

Veljavne so tudi kupljene karte s prvotnim datumom 1. 4. 2022.