CHALLE SALLE - VELIKI KONCERT Z GOSTI - Vstopnice

CHALLE SALLE - VELIKI KONCERT Z GOSTI  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

CHALLE SALLE, VELIKI KONCERT Z GOSTI | 1. 4. 2022 | CVETLIČARNA, LJUBLJANA | PRESTAVLJENO

Obveščamo vas, da je koncert CHALLE SALLE, VELIKI KONCERT Z GOSTI, CVETLIČARNA, LJUBLJANA načrtovan za 1. 4. 2022 PRESTAVLJEN. Nov termin je 2. 9. 2022. Že kupljene vstopnice so veljavne za nov datum. Vračila so možna po spodaj zapisanih navodilih. 

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.


Challe Salle s prvim velikim koncertom v Cvetličarni!


Po dveh letih nestrpnega pričakovanja, smo ga končno dočakali. Prvi veliki koncert ob 12. obletnici glasbene kariere, se bo zgodil 2. septembra v Cvetličarni! Dogodek bodo popestrili različni glasbeni gostje, zraven pa se bo odvila tudi premiera novega videospota, ki napoveduje nov hip-hop album.

Challe Salle je idol mlade generacije in eden izmed najbolj priljubljenih slovenskih glasbenikov. S svojo karizmo in stilom širi nalezljivo pozitivno energijo in predstavlja novo dimenzijo moderne glasbe. Vsi njegovi videospoti na Youtubu štejejo že 60 milijonov ogledov, kar ga postavlja na sam vrh najbolj predvajanih domačih glasbenikov na spletu. Največja uspešnica Lagano je z 8 milijoni ogledov na Youtubu ena izmed najbolj poslušanih pesmi v zgodovini Slovenije. Simpatični glasbenik je dve leti nazaj praznoval 10. obletnico kariere, ki jo je želel kronati z velikim koncertom, a včasih je treba na dobre stvari počakati malce dlje.

Njegovo spremljevalno skupino Legende sestavlja 6 članov: na bobnih je Frido, na bas kitari Dam the Man, na kitari Peskar, klavir igra Flajs, saksofon Vili Rogovilc, back vokale pa poje Nika Krmec. Pripravljajo nepozabno doživetje kjer bo Challe zapel in zarepal svoje najljubše avtorske pesmi, od starejših uspešnic pa do najbolj znanih hitov. Premierno bo predstavil tudi svojo novo pesem in videospot, s katero napoveduje nov hip-hop album.

Vzemite si ga lagano in priletite v Cvetličarno, da naredimo GUD VAJB.

Dogodek lahko ob spremstvu staršev ali skrbnikov obiščejo tudi mlajši od 16 let.Veljavne so tudi kupljene karte s prvotnim datumom 1.4.2022.