Celje OPEN air S.A.R.S., Tabu  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

V knežje mesto se po nekajletnem premoru vrača Celje OPEN air 2017. Topla poletna noč, odlična glasba, najboljša družba in nora zabava. Vse to nas čaka to poletje!


Zagotovi si svojo vstopnico še danes!


 


Na Celje OPEN air prihajajo:


S.A.R.S


Tabu
Skupina Jackson


DJ Josh Somen


MC Tadej Bricelj


 


S.A.R.S. so svojo glasbeno pot začeli pred desetimi leti, ko sta Dragan Kovačević-Žabac in Aleksander Luković-Lukac ustanovila zasedbo z nenavadnim imenom – Sveže amputirana ruka Satrijanija, S.A.R.S.. Kaj kmalu izide mega uspešnica 'Buđav lebac', ki je, preko tedaj še sveže platforme Youtube, dosegla prav vsak kotiček regije. A to seveda ni bil »one hit wonder«, saj so se že na prvencu (S.A.R.S. – 2009) pojavile skladbe 'Ratujemo ti i ja', 'Debeli lad' in 'Rakija', leta 2011 pa izide album 'Perspektiva', konec leta pa tudi istoimenski single, ki je po popularnosti kmalu popolnoma zasenčil uspeh 'Buđevega lepca' in ima do danes preko 17 milijonov ogledov na Youtubu.


Zasedba S.A.R.S. je do danes poleg šest albumov izdala tudi 19 videospotov, od katerih je 14 doseglo preko milijon ogledov na Youtubu.


 


Tabu se je zgodil maja 1998, ko je iz kar nekaj lokalnih bendov zrasla druščina podobno mislečih, enako dišečih in po odru hrepenečih mladostnikov. Beseda je dala besedo, roka roko in misli šestih glav so združili v eno glasno. Složno so ugotovili, da je preveč nepotrebnih tabujev in se trdno odločili, da nanje naredijo invazijo z melodijo. Tabu je postal in ostal način življenja, za njih in mnoge v njihovi bližini, čisto malo tudi zate pa če hočeš ali ne. Marca 2015, Tabu najde novo "samičko". Bendu se pridruži Eva Elena Beus. 


Eva je požela nepričakovan močan aplavz in lepo ter nepozabno dobrodošlico. Poleten čas je zaznamovala promocija in udeležba na večjih festivalskih dogodkih, kjer se je Tabu še enkrat pokazal kot neustavljiv, z energijo prežet, koncertni bend.


 


LOKACIJA: Veliko peščeno parkirišče v bližini Pišek bara na Lopati pri Celju


 


INFO&PRESS: info@ksoc.si


 


 


 


Odgovorni organizator prireditve


Klub študentov občine Celje


Mariborska cesta 2


3000 Celje