Olimpija pokal - Vstopnice

CELJE - OLIMPIJA LJUBLJANA

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Nogometaši Celja in Olimpije se bodo v letošnjem finalu Pokala Pivovarne Union v Kopru (25.5. ob 20:45 uri) pomerili za pokalno lovoriko.

Z novimi sprostitvami ukrepov za zajezitev in obvladovanje COVID-19 so zdaj na športnih prireditvah dovoljeni tudi gledalci.

Začetek pričetka prodaje sovpada s sprostitvijo ukrepov v boju proti epidemiji COVID-19, v skladu s slednjimi pa bo na stadionu potrebno spoštovati preventivne ukrepe, z nošenjem obraznih mask in spoštovanjem medsebojne razdalje, tekmo pa si bodo lahko v živo ogledali gledalci, ki izpolnjujejo tako imenovane PCT pogoje:

 1. negativni rezultat testa na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 72 ur od prejema rezultata (hitri ali PCR test)
 2. dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 (od začetka simptomov ne sme miniti več kot šest mesecev)
 3. dokazilo o o cepljenju zoper COVID-19 s katerim obiskovalec dokazuje, da je preteklo od prejema:
 • drugega odmerka cepiva Comirnaty proizvajalca Biontech/Pfizer najmanj sedem dni,
 • drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Moderna najmanj 14 dni,
 • prvega odmerka cepiva Vaxzevria (COVID-19 Vaccine) proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni,
 • odmerka cepiva COVID-19 Vaccine Janssen proizvajalca Johnson in Johnson/Janssen-Cilag najmanj 14 dni,
 • prvega odmerka cepiva Covishield proizvajalca Serum Institute of India/AstraZeneca najmanj 21 dni,
 • drugega odmerka cepiva Sputnik V proizvajalca Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology preteklo najmanj 14 dni,
 • drugega odmerka cepiva CoronaVac proizvajalca Sinovac Biotech najmanj 14 dni ali
 • drugega odmerka cepiva COVID-19 Vaccine proizvajalca Sinopharm najmanj 14 dni.
 1. dokazilo iz zgornje 2. točke, ki so se v obdobju do največ osem mesecev od pozitivnega rezultata testa PCR oziroma od začetka simptomov, cepili z enim od cepiv iz 3. točke, pri čemer v primeru cepiv iz prve in druge alineje iz prejšnje točke zadostuje en odmerek.

Za mlajše od 18 let pravilo PCT ne velja, če so v spremstvu staršev oz. skrbnikov. V primeru samostojnega prihoda na tekmo morajo izpolnjevati ta pogoj!

Dokazila o testiranju se upoštevajo, če so bila izdana v državah članicah Evropske unije, državah članicah schengenskega območja, Avstraliji, Izraelu, Kanadi, Novi Zelandiji, Ruski federaciji, Srbiji, Turčiji, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske ali Združenih državah Amerike.

Ves čas prireditve je obvezna uporaba obrazne maske. Potrebno je spoštovanje medsebojne razdalje 1.5m (te razdalje ni potrebno upoštevati ko sedite), upoštevanje sedežnega reda ter razkuževanje rok ob vstopu in na samem stadionu.

Na voljo bo brezplačno testiranje na dan tekme o 10. ure dalje. Brezplačno testiranje s hitrimi testi na COVID-19 za prebivalce Slovenije je na voljo tudi na brezplačnih točkah: https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/testiranje-na-okuzbo/

Podrobnejši opis zgoraj navedenih pogojev in vsi veljavni predpisi so na voljo na naslednjih spletnih straneh:

PERSONALIZACIJA VSTOPNIC:

Zaradi varnostnega vidika je na tekmi uvedena personalizacija vstopnic. Vstop na stadion bo mogoč le z vpisanimi osebnimi podatki na vstopnici in s priloženim osebnim dokumentom. Prosimo, da podatke na vstopnico vpišete pred odhodom na stadion.

Stadion se bo odprl ob 18:45 uri.

Cenovne kategorije:

Pokrita tribuna A1, A2, B1, B2 15 € 

Nepokrita tribuna C1 10 €

Prodajna mesta:

Izključno preko: www.nzs.si in www.eventim.si

 

Gibalno ovirane osebe:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi ogledati tekmo, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt in priloži dokazilo o invalidnosti, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati (10 €), spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.