celine dion 2024 - Nakup vstopnic

Celine Dion

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

CELINE DION “COURAGE WORLD TOUR”

CELINE DION PRESTAVILA ZAČETEK EVROPSKEGA DELA TURNEJE “COURAGE” S POMLADI 2023 NA 2024.

NAPOVEDAN JE NOV DATUM PRIHODA SVETOVNE POP IKONE V ZAGREB

CELINE DION BO NASTOPILA 16. MARCA 2024 V ZAGREBŠKI ARENI


Medtem ko Celine Dion še vedno okreva zaradi težav z zdravjem, je pevka z velikim obžalovanjem sporočila ponovno preložitev evropskega dela turneje “Courage” (Pogum, op. a.), med katero naj bi nastopila tudi 18. Marca 2023 v zagrebški Areni. Medtem ko je veliko mest ostalo brez novega datuma, je Zagreb eno izmed srečnejših, saj je datum novega koncerta že določen za 16. marec 2024.

Odpadlo je osem koncertov, načrtovanih za poletni del turneje. Za sedem koncertov, ki so bili načrtovani od 26. avgusta do 4. oktobra 2023 (Pariz, Amsterdam, Oslo idr.), datumi ostajajo nespremenjeni.

Hrvaška publika nestrpno pričakuje, da bo priljubljena glasbenica izvedla svoj koncertni nastop in se jim bodo izpolnile sanje o prvem koncertu te glasbene ikone na Hrvaškem. Celine Dion je zaključila prvih 52 nastopov turneje še preden se je pojavila pandemija in še preden je prekinila turnejo marca 2020. Vse od tedaj se ta vrhunska glasbenica zdravi in okreva po hudih mišičnih krčih, t. i. sindromu toge osebe. Bolezen, ki sicer prizadene enega na milijon ljudi, pevki preprečuje izvedbo turneje. Njena vrhunska medicinska ekipa še naprej pozorno spremlja stanje in nadaljuje z zdravljenjem.

“Boli me, ker vam moram sporočiti, da februarja še ne bom pripravljena za evropsko turnejo,” je iskrena Celine. “Pogrešam vse vas … biti na odru … nastopati za vas. Na svojih nastopih od sebe vedno dajem 100 %, a vam tega trenutno ne morem dati. Da bi bila lahko spet z vami, mi ne preostane drugega, kot da se osredotočim na svoje zdravje in upam, da sem na poti okrevanja. Iskreno upam, da se kmalu vidimo!”

Evropski del turneje “Courage” se bo začel 6. marca 2024 v Pragi in končal 22. aprila v Londonu.

Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin. Če vam nov datum ne ustrezal, lahko vračilo kupnine zahtevate od četrtka, 8. decembra 2022, do nedelje, 8. januarja 2023. Zahtevki, ki bodo prispeli po navedenem terminu, ne bodo upoštevani. 

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračilo kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu, kjer ste vstopnice kupili. S seboj imejte originalne vstopnice. Vračila so možna samo na prodajnih mestih, kjer se opravili dejanski nakup (izjema je Petrol - lahko obiščete katerikoli Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim: v Kinu Šiška ali Hiši vstopnic v Tivoliju, boste povrnjena sredstva prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali kopijo računa in številko vašega TRR-ja.

Hvala za razumevanje.