ČAROBNOST NOTRANJEGA MIRU

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Čarobnost notranjega miru ● Honore & Kezele ● GR, 19. april 2020

V Slovenijo prihajata guruja za doseganje notranjega miru, avtorja najbolj prodajanih duhovnih uspešnic na svetu in govorca, ki vam bosta v trenutku pokazala, kako najti in začutiti notranji mir, ki ga vse prepogosto iščemo v napačni smeri.

Pravo pot k pomiritvi vam bosta na magični dan 19. 4. 2020 na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču pokazala kanadski novinar, avtor legendarne uspešnice 'Hvalnica počasnosti (In Praise of Slow), vodja Počasnega gibanja (Slow Movement) in TED govorec – CARL HONORE in hrvaški avtor najbolj prodajanih duhovnih uspešnic, ustanovitelj Duhovne akademije, predavatelj in častni predsednik Združenja Delfinov sen – ADRIAN P. KEZELE!

Vsi si želimo notranjega miru, a ga redko najdemo. Zakaj? Ker ga iščemo v napačni smeri.

Pa ni treba, da je tako. Iskanje notranjega miru lahko končamo ZDAJ.

Bi radi izvedeli, kako najti ta mir v sebi, in kaj se zgodi, ko ga odkrijete? Pridružite se nam na konferenci za notranji mir v Ljubljani in odkrijte načine, kako to narediti hitro, učinkovito in za vedno.

Na dogodku bo na voljo tudi simultano prevajanje iz angleškega in hrvaškega jezika. V kolikor bi želeli koristiti storitve simultanega prevajanja ob nakupu izberite kategorijo VSTOPNINA + PREVOD.