BRYAN ADAMS - Nakup vstopnic

BRYAN ADAMS

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
BRYAN ADAMS | 4. 12. 2022 | LJUBLJANA | ZNAN NOV TERMIN
Dragi oboževalci Bryana Adamsa! Mi smo "SO HAPPY IT HURTS" , da vam lahko najavimo nov datum koncerta: NEDELJA, 4. DECEMBER 2022. Že kupljene vstopnice veljajo za novi termin. Če vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice od 22. 02. 2022 do 08. 03. 2022 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili po spodaj zapisanih navodilih.


VRAČILO KUPNINE


SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.


Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.BRYAN ADAMS

So Happy It Hurts

4. DECEMBER 2022, DVORANA STOŽICE

Večno mladi kanadski glasbenik vnovič v Sloveniji!

Legendarni kanadski glasbenik BRYAN ADAMS, dobitnik več Grammy nagrad, se v okviru svoje nove turneje vrača v Slovenijo.

Bryan Adams je eden najbolj prepoznavnih in ikoničnih glasbenikov, avtor številnih, že kar ponarodelih rock uspešnic, dobitnik mnogih glasbenih nagrad in je v karieri prodal preko 65 milijonov plošč. Na turnejo se podaja ob izdaji novega, že 15. studijskega albuma So Happy It Hurts, ki bo izdan marca 2022. Adams slovi kot glasbenik, ki na nastopu da od sebe čisto vse, njegov zaščitni znak pa je energičen in iskren nastop, ki vedno znova prepriča občinstvo, kar je “v živo” dokazal tudi na svojem zadnjem koncertu v Ljubljani leta 2018.


Ne zamudite koncerta Bryana Adamsa 4. decembra v ljubljanskih Stožicah!

O Bryanu Adamsu:

Bryan Adams ima svetovne turneje že skoraj štiri desetletja. Leta 2016 je bil na turneji v imenu svojega trinajstega studijskega albuma Get Up, ki se je v manj kot mesecu dni uvrstil na lestvico med prvih deset v devetih državah. Leta 2014 je obeležil tudi 30. obletnico svojega ikoničnega albuma Reckless.

Njegova glasba je dosegla prva mesta lestvic v več kot 40 državah po vsem svetu, v Kanadi so mu podelili državno priznanje za zasluge, hkrati pa ga sprejeli v kanadsko Dvorano slavnih. Je prejemnik grammyja, treh oskarjev, številnih nagrad Juno, American Music Awards ter ASCAP Film and Television Music Awards, petkrat pa je bil nominiran tudi za zlati globus.