Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Brutalci je predstava, ki vam bo postregla z mešanico glasbenega nastopa, kantavtorskega petja, pripovedovanja in stand-upa. Navdih zanjo predstavljajo ponarodele zgodbe Frana Milčinskega o Butalcih. Zgodi se nenavaden preobrat; Butalci postanejo zadovoljni s svojim življenjem in jim gre dobro. Vendar pa se posledično to prevesi v nezadovoljstvo in zadirčnost. V predstavi boste izvedeli, kako so Butalci postali Brutalci.

Predstava je prepletena s humorjem in zabavnimi zgodbami. Po drugi strani gre za aktualno politično satiro. Skozi predstavo se zrcali družbeni, kulturni in politični položaj naše domovine. Prvotno je namenjena odraslim, vendar je zanimiva tudi za mlajše občinstvo. Nastala je v koprodukciji KUD Transformator in Društva Matafir. Večkrat je bila uprizorjena na manjših odrih, med večjimi uprizoritvami pa je uspeh doživela na festivalu Plavajoči grad, ki se je odvijal na gradu Snežnik.

Predstavo je režiral Jaka Andrej Vojevec, ki je hkrati tudi igralec. Na odru se mu bo pridružil glasbenik in igralec Urban Logar. Jaka Andrej Vojevec je po končani diplomi na AGRFT-ju režiral v več gledališčih po Sloveniji. Kot igralec nastopa v predstavah »commedie dell'arte« in uličnih predstavah, ki so gostovale po festivalih po vsej Evropi. Urban Logar v več zasedbah igra kitaro in mandolino. Med drugim tudi v Orkestru Mandolina Ljubljana, Jasmine Cafe, ElaBanda in Cabaret Band.

 

Zasedba:

 

  • Režija : Jaka Andrej Vojavec

Igrajo:

  • Jaka Andrej Vojavec
  • Urban Logar

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

KUD ARHITEKA

Dunajska 49

1000 Ljubljana