BRIT FLOYD  - Vstopnice

britfloyd - Nakup vstopnic ©

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

BRIT FLOYD
11. november 2018, dvorana Tivoli, Ljubljana


BRIT FLOYD
Eclipse World Tour 2018

45 let kultnega albuma The Dark Side of the MoonNajboljša Pink Floyd "tribute" zasedba izvaja pesmi z najbolj priljubljenih in najbolj prodajanih albumov zasedbe Pink FloydThe Dark Side of the Moon, Wish You Here, Animals, The Wall in The Division Bell. In še veliko veliko več.

Brit Floyd, največji svetovni Pink Floyd "tribute" šov, se na odre vrača v letu 2018 za posebno retrospektivo ob 45. obletnici ikoničnega albuma The Dark Side of the Moon.

Pink Floyd so prodali več kot 45 milijonov izvodov albuma, ki so ga mnogi ocenili za največji rock album vseh časov, saj predstavlja ambiciozno psihadelično mojstrovino, ki je na novo definirala rock in člane zasedbe uvrstila med nesmrtne.Brit Floyd tako na vsakem koncertu izvajajo klasične skladbe z albumov The Dark Side of the Moon skupaj z dragulji s plošč Wish You Here Here, Animals, The Wall in The Division Bell in še veliko več.


Brit Floyd je resnično postal fenomen, ki ga imajo za najboljši koncertni Pink Floyd "tribute" šov. Do potankosti so poustvarili veličino in pompoznost zadnje turneje The Division Bell iz leta 1994, skupaj z milijonskim svetlobnim parkom, velikimi ekrani, razsvetljavo, laserji, napihljivimi modeli in teatralnostjo. Brit Floyd šov je zares najboljši približek za oboževalce, ki želijo podoživeti veličastnost Pink Floyd v živo.

"Brit Floyd je več kot tribute skupina!"

"Res je tako dobro, kot pravijo - verjemite govoricam in ne zamudite!"

"Popoln rock šov!" - LA Times

"Veličastno ... glasbena mojstrovina!" – Ticketmaster


Omejeno število promo vstopnic, zato pohiti z nakupom.
VIP Meet & Greet Soundcheck paket!


VIP vstopnica vključuje druženje s člani skupine Brit Floyd in udeležbo na tonskih vajah. Na tonskih vajah bodo zaigrali dve ekskluzivni pesmi, ki jih ne bo mogoče slišati na samem koncertu. Kupci VIP vstopnic se bodo lahko slikali s člani skupine.
Odgovorni organizator prireditve:


NUCOAST CONCERTS, organizacija prireditev d.o.o.


Celovška cesta 25


1000 Ljubljana