BRIT FLOYD - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

NOV SPEKTAKEL NAJBOLJŠE SVETOVNE PINK FLOYD TRIBUTE SKUPINE - „PULSE 2013“

BRIT FLOYD


NAJVEČJI SVETOVNI PINK FLOYD SHOW

Z NOVIM SPEKTAKLOM V LETU 2013!

Sobota, 30. november 2013 ob 20.00,
Hala Tivoli, Ljubljana

V SLOVENIJO PRIHAJA NAJVEČJI IN NAJBOLJŠI PINK FLOYD SPEKTAKEL, V OKVIRU NOVE LETOŠNJE SVETOVNE TURNEJE „PULSE 2013“

AKCIJSKE CENE VSTOPNIC
DO 8. 10. 2013 – SAMO 21,00 EUR!

Po lanskem nepozabnem koncertu v Ljubljani, se na oder Hale Tivoli v soboto, 30. 11. 2013 vrača zasedba Brit Floyd s povsem novim programom in še večjim spektaklom, v okviru svetovne turneje „P-U-L-S-E 2013“.
Brit Floyd so doslej na vsakem koncertu navdušili publiko, tudi v Royal Albert Hall v Londonu, tako z izvedbo, kot tudi z izborom skladb, ki navduši tudi največje oboževalce skupine Pink Floyd. Tako boste lahko slišali uspešnice, kot so „Shine On Crazy Diamond“, „Wish You Were Here“, „Another Brick In The Wall“, „Money“, „Time“, „Comfortably Numb“, „Learning To Fly“, „High Hopes“, „Echoes“, „One Of These Days“,... i „Have A Cigar“, "Vera", "Fletcher Memorial Home", „Is There Anybody Out There?“, „Pigs“ in številne druge! Brit Floyd so uradna tribute skupina, ki so jih priznali za takšne tudi originalni Pink Floyd, kar predstavlja velik dokaz njihove kvalitete in avtentičnosti, produkcijski team projekta pa je pred njimi ustvaril tudi Australian Pink Floyd Show. Vstopnice so po nižji, akcijski ceni 21,00 EUR, na voljo na www.eventim.si, na pooblaščenih prodajnih mestih Eventima in na Petrolovih bencinskih servisih. Video tukaj.

S svojimi neprekosljivimi in dodelanimi nastopi ter spektaklom slavijo glasbo, ki so jo ustvarili David Gilmour, Roger Waters, Rick Wright, Nick Mason in Syd Barrett. Skladbe izvajajo natančno „na noto“, vizualizacija koncerta z razsvetljavo in animacijami pa je tokrat identična tisti, ki so jo imeli Pink Floyd na zadnji turneji leta 1994.

Glede na dejstvo, da Pink Floyd ne bodo več šli na turneje, boste tako lahko videli najboljšo možno kopijo Pink Floydov, saj so se Brit Floyd potrudili povzeti vsak detajl zvočnega spektra originala, in – kot že veste od lani – boste na koncertu lahko doživeli pravo Pink Floyd magijo, kar so potrdili mnogi tudi pri nas, ki so v živo videli nastopati Pink Floyd.

Brit Floyd so leta 2010 v Liverpoolu osnovali Chas Cole, vodja agencije CMP Entertainment in kitarist ter glasbeni direktor Brit Floydov Damian Darlington, ki je imel to čast, da je lahko igral ob Davidu Gilmoureu na proslavi njegovega 50. rojstnega dne leta 1996 v Londonu. Brit Floyd so proglasili za najboljši in najbolj avtentičen Pink Floyd tribute show na svetovni ravni, tako glasbeni kritiki kot tudi fani originalne skupine.

Turneja „P-U-L-S-E 2013 - The Pink Floyd Ultimate Light & Sound Experience“ je vizualno koncipirana na osnovi zadnje turneje Pink Floydov „Division Bell Tour“ iz leta 1994, ki so jo pogosto imenovali „Pulse“ zaradi istoimenoga albuma in DVD-ja. Na koncertu, ki traja več kot dve uri, Brit Floyd izvajajo večino uspešnic iz različnim obdobij Pink Floydov, poudarek pa bo tokrat na plošči „The Dark Side of the Moon“ zaradi 40. obletnice izida omenjene plošče. Poleg tega bodo izvedli tudi večino pesmi z albumov „Wish You Were Here“, „Animals“, „The Division Bell“ in pa seveda „The Wall“.

Brit Floyd so doslej na vsakem koncertu navdušili publiko, tudi v Royal Albert Hall v Londonu, tako z izvedbo, kot tudi z izborom skladb, ki navduši tudi največje oboževalce skupine Pink Floyd. Tako boste lahko slišali uspešnice, kot so „Shine On Crazy Diamond“, „Wish You Were Here“, „Another Brick In The Wall“, „Money“, „Time“, „Comfortably Numb“, „Learning To Fly“, „High Hopes“, „Echoes“, „One Of These Days“,... i „Have A Cigar“, "Vera", "Fletcher Memorial Home", „Is There Anybody Out There?“, „Pigs“ in številne druge!

„Brit Floyd Show je resnično genialna reinkarnacija
 izkušnje v živo skupine Pink Floyd.“

„Zaslepljujoče sijajno, dih jemajoče verodostojno.
Pink Floyd končno imajo tribute show, ki si ga zaslužijo ...“.

„Očarljivo, absolutno očarljivo, doslej najbolj razburljiv tribute show ...“
… so le nekatere od ocen, ki so jih napisali novinarji po nastopu Brit Floyd.

Ne zamudite tega spektakla, ki vas bo (spet) navdušil z novimi skladbami in povsem novim vizualnim doživljajem, v soboto, 30. 11. 2013 ob 20.00 v Hali Tivoli v Ljubljani!

Video na ogled tukaj.

www.britfloyd.com
www.facebook.com/britfloydshow
www.youtube.com/britfloydshow
www.twitter.com/britfloyd

Cena vstopnic v predprodaji:
do 8. 10. 2013 – 21,00 EUR;
od 9. 10. 2013 do 29. 11. 2013 – 27,00 EUR.