božičkov - Vstopnice ©

BOŽIČKOV GOZD

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

HO HO HO … POZDRAVLJENI!


Letos vas vse, malo stran od mestnega vrveža ob obrobju gozda v Spodnjih Gameljnah, čaka NEPOZABNO PRAVLJIČNO DOŽIVETJE. Za velikimi vrati vas bo pričakala Božičkova pomočnica in vas popeljala v Božičkov svet, kakršnega še niste doživeli. Za vas bodo v Božičkovem gozdu pripravljene zanimive delavnice, kjer boste razvijali svojo domišljijo. Skupaj z navihanimi palčki boste pomagali Božičku pri zavijanju daril in tako videli, kako poteka njihovo delo, ko pride zimski čas. Skupaj boste okrasili novoletno jelko in oblikovali sneženega moža ter narisali slike Božičku v spomin.


Za vse, ki imate radi glasbo, ples in kakršnokoli glasbeno doživetje, pa boste nedvomno uživali ob pevskem nastopu LEDENE KRALJICE. S svojim ledenim videzom in magičnim nastopom vas bo popeljala v svet pravljic in čarovnije.


Plesali in peli pa boste tudi vi! Palčkom energije nikoli ne zmanjka, zato vas bodo naučili svoj ples in vam s tem pomagali priklicati Božička.


Z dolgo brado, siv in v rdeč plašč oviti Božiček bo v svoji leseni koči pričakal vsakega izmed vas ob velikem košu daril (DARILA SO VŠTETA V VSTOPNICO). Otroci se boste z njim slikali in sliko dobili za domov. Da pa nas ne bo zeblo in da nam trebuščki ne bodo krulili, se bomo pogreli s toplim čajem in najboljšimi božičnimi piškoti. Odrasli pa se bodo lahko posladkali s kuhanim vinom.


Naj se veselje prične! Pridite, mi vas pričakujemo s polnim košem doživetij.

Odgovorni organizator prireditve:


MATIC LEMUT s.p.


Jevnica 75


1281 Kresnice