cilji_marec_2021 - Vstopnice

Bodite ODLIČNI pri doseganju CILJEV  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[On-line interaktivna delavnica]

Bodite ODLIČNI pri DOSEGANJU zastavljenih CILJEV

Presezite lastne omejitve in prepričanja, ki vas ovirajo do odličnosti in uspešnosti pri doseganju zastavljenih ciljev s pomočjo novih dognanj nevroznanosti

Za vašo prijavo na interaktivno on-line delavnico, vam nudimo 30 % popust.

TERMIN: 30. in 31. marec 2021, od 9. do 12. ure


Vsakdo od nas ima cilje, vendar le malo si jih zna pravilno postaviti in jih v praksi dejansko tudi realizirati. Vsakdo od nas je namreč edinstvena oseba z darovi in talenti, potrebno jih je le odkriti, razviti in usmeriti v pravo smer.

Na interaktivni on-line delavnici boste spoznali zadnja dognanja nevroznanosti na področju delovanja naših možganov in se naučili kako si pravilno zastaviti cilje in kako delovati, da jih boste tudi uspešno dosegli.

Naučili se boste kako si pravilno zastaviti cilje po metodi SMART, da bodo ti pisni, merljivi, atraktivni, realni in terminsko določeni. Pomembna je vaša naravnost pri doseganju ciljev – EN dober razlog zakaj JA. Ko boste to imeli, se boste naučili kaj pomeni uspešnost, kaj pomeni učinkovitost in ključne metode, ki vas vodijo k vašemu želenemu cilju in uspehu. Način vašega delovanja bo usmerjen v doseganje vaših najboljših rezultatov.

3 ključne metode za našo odličnost pri doseganju ciljev:
· SHED (Separate the Treasure, Heave the Trash, Empower your Identity, Drive yourself forward)
· DOC (Do, Observe, Correct)
· 4S (Simplify, Small, Short Slow)

Na interaktivni on-line delavnici se boste naučili kako spremeniti destruktivne programe, ki jih imate v vaši podzavesti (nezavednem delu) po modelu kvantne fizike in dveh odličnih metodah umirjanja in ˝programiranja˝ uma po dveh svetovno znanih osebnosti na področju premikanja mej na podlagi zadnjih dognanj nevroznanosti:
· metoda Dr. Joe Dispenze, ki je svetovno priznani znanstvenik, avtor številnih knjižnih uspešnic in tudi nagrajenega filma: »What the Bleep Do We Know!?«
· metoda Wim Hofa, ki je nosilec 26 svetovnih rekordov v Guinessovi knjigi rekordov. Pravijo mu tudi ledeni mož (»Ice Man«).
S tem boste »programirali« vaš avtomatski nezavedni program, da bo deloval v vašo korist. Tako da bodo tudi vaše navade postale navade uspešnih ljudi!

Vsak udeleženec bo tekom interaktivne on-line delavnice za sebe izdelal tudi edinstveni osebni akcijski načrt.

Potek interaktivne on-line delavnice:
Interaktivna delavnica bo potekala v dveh delih in sicer 30. in 31. marca 2021, vsak dan od 9. do 12. ure, z vmesno nalogo določitve SMART ciljev na tako na poslovnem kot tudi osebnem področju med prvim in drugim on-line srečanjem. V prvem delu interaktivne delavnice boste osvojili ključno in temeljno znanje postavljanja ciljev. V drugem delu, pa boste na podlagi teh ciljev naredili vaš osebni akcijski načrt. Dan pred delavnico boste za lažje spremljanje in interaktivno sodelovanje prejeli še prezentacijo. Število mest je zaradi praktične naravnanosti in interaktivnosti omejeno na 10.

Program izobraževanja:

Dan 1 (torek, 30. marec; od 9. do 12. ure)

Želja ali cilj?
Veliko ljudi ima želje, a zelo malo si zna postavljati tudi cilj na pravilen način za uresničitev te želje in doseganje cilja.
· Razlika med željo in ciljem
· Pomen čustev pri doseganju ciljev
· Pomen misli pri doseganju ciljev
· Cona udobja
· Kakšne so naše dejanske zmožnosti
· Kako narediti spremembo v smeri doseganja ciljev
· Določanje ciljev po metodi SMART

Dan 2 (sreda, 31. marec; od 9. do 12. ure)

Akcijski načrt
Konstruktivne spremembe:
· preseganje cone udobja
· na kaj imeti fokus in pomen sedanjega trenutka
· transformacija destruktivnih miselnih vzorcev in prepričanj
Sistem odličnosti:
· kakšen sistem potrebujemo za odlično dnevno rutino
· zakaj je disciplina bolj pomembna kot motivacija
· Kreiranje pozitivnega okolja
Razvoj pozitivnih navad:
· Metoda DOC
· Metoda 4S
· Metoda SHED
Vsak udeleženec bo tako ob koncu delavnice imel izdelan edinstveni osebni akcijski načrt:
· Postavljanje ciljev po metodi SMART
· En dober razlog zakaj JA
· Kje sem dober?
· Kaj mi je do sedaj dobro uspelo?
· Na kaj sem ponosen in zakaj?
· Kateri so destruktivni vzorci od katerih se lahko ločim ?
· Kako se želim počutiti (osredotočenost na energijo, frekvenco ter vibracijo in ne na materijo)
· Dnevnik in rutina odličnosti doseganja ciljev – zjutraj, preden začnem z delom
· Dnevnik in rutina odličnosti doseganja ciljev – po službi, ko končam z delom

Predavatelj
Mag. Peter Babarovič, je magistriral s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani in sicer na temo "Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju". Svoje znanje o človeških potencialih že več kot 20 let razvija tudi kot učitelj in vaditelj veščine Ki Aikida. Je avtor številnih člankov na temo uspešnega in učinkovitega vodenja, razumevanja ter razvoja lastnega potenciala. Ukvarja se z usposabljanjem, treningi in coachingi vodstvenega kadra v podjetjih. Angažiralo ga je že preko 120 slovenskih podjetij, dve leti je deloval tudi kot trener in coach tudi v sklopu mednarodne skupine NEWAYS. Zadnja leta pa deluje kot odličen predavatelj predvsem na področjih: Učinkovito vodenje, Optimalna izraba časa, Osredotočenost in navdušenje pri delu, Moja odgovornost za uspeh. Izobraževanja vedno vključujejo tudi zavedanje pomembnosti postavljanja konstruktivnih ciljev ter s tem povezane lastne odgovornosti za sprejemanje in doseganje teh ciljev. Velik poudarek je tudi na osebnem delovanju, organizaciji časa, organiziranosti dela ter sledenju zastavljenim ciljem. Izvaja tudi individualne coachinge in motivacijska predavanja – lasten BTI pristop za razvoj potencialov.