Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani,
V veliko veselje nam je, da vas lahko skupaj z g. Aleksandrom Čeferinom, predsednikom UEFA, Zavodom Vozim in mednarodnim gibanjem Common goal povabimo, da si ogledate dobrodelni nogometni spektakel dne, 1. septembra 2018. 

Nogometne tekme, ki se bo odvijala v kraju Bilje na Goriškem, se bo udeležila vrsta pomembnih nogometnih ikon in slovenskih športnih zvezd z namenom, da prispevajo k realizaciji dobrodelnih projektov širom po svetu, s katerimi se bo pomagalo k boljšemu življenju otrok in mladostnikov.

Na tej dobrodelni nogometni prireditvi, potekala vse od leta 2010 pod pokroviteljstvom slovenskega predsednika države g. Boruta Pahorja, je že sodelovala cela vrsta pomembnih slovenskih športnikov. Z letošnjim letom pri tem pomembnem dobrodelnem dogodku sodeluje tudi UEFA in njen predsednik g. Aleksander Čeferin, ki si zelo prizadeva, da se bodo dogodka udeležili mnogi svetovno znani nogometaši in tako še znatneje prispevali k odmevnosti in s tem k rasti denarnega fonda, ki bo namenjen pomoči potrebnim. Prav zato vam z velikim zadovoljstvom sporočamo, da so nam do sedaj svojo udeležbo potrdili sledeči vrhunski športniki: Nemanja Vidić, Fernando Morientes, Dejan Stanković, Nuno Gomes, Mathieu Flamini, Paulo Ferreira, Frank De Boer ...

Dobrodelno nogometno tekmo bodo v živo prenašali na slovenski televiziji Kanal A, seveda bo tudi medijsko izjemno široko odmevala.

Skratka vsi lepo vabljeni!

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Zavod VOZIM

Opekarniška cesta 15A

3000 Celje