BIJELO DUGME - Nakup vstopnic

BIJELO DUGME

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

*NOVO V PRODAJI: LOŽE BREZ CATERINGA

ZADNJI ŽUR LETA!

BIJELO DUGME V STOŽICAH * SOULFINGERS * NOVOLETNA GOSTINSKA PONUDBA

Še pred začetkom tradicionalne novoletne migracije na Balkan, bosta Stožice na zadnjem žuru leta stresla legendarna benda, ki sta garancija za dober žur: BIJELO DUGME z Goranom Bregovićem, Alenom Islamovićem, Tifo in 24-člansko glasbeno-pevsko zasedbo ter SOULFINGERS. Novo leto pred novim letom? Absolutno!

BIJELO DUGME, ena največjih jugoslovanskih glasbenih ikon z opusom, ki polni radijski eter in koncertne odre že skoraj 50 let, je zadnjič v Ljubljani nastopil pred 6 leti, v razprodanih Stožicah. Zdaj se Goran Bregović, Alen Islamović in Mladen Vojičić - Tifa končno vračajo v našo največjo koncertno dvorano v spremstvu kar dveh orkestrov in pevskega zbora.

Z njimi ste preživeli komunizem, demokracijo, nešteto rojstev, krstov, študentskih žurov, porok, rojstnih dnevov, sedmin pa še kakšno epidemijo ali dve in absolutno si zaslužite, da z njimi vsaj še enkrat glasno zapojete v Stožicah pred koncem sveta. Ali pa vsaj koncem leta. Kar pač pride prej.

Ne spavaj mala moja muzika dok svira, Hajdemo u planine, Selma, Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac, Loše vino, Ruzmarin, snjegovi I šaš, Lipe cvatu, Ružica si bila, Napile se ulice ... in vse, kar ne sme manjkati na ultimativnem prednovoletnem žuru, z izbrano hrano in pijačo vred. Na toplem in pod streho, za najbolj razigrane družbe pa lahko tudi v VIP loži.

Hrvaški prvaki funka, soula, r&b-ja in dobre retro muzike za ples, SOULFINGERS, skrbijo za dober žur že 30 let. Za njimi je čez 2.000 špilov, odre pa so delili z mojstri, kot so B .B. King, David Bowie, Blues Brothers Band, Eddie Floyd, Georgie Fame, Miriam Makeba, George Clinton & Parliament Funkadelic, Sia ... nastopili na Montreux Jazz festivalu, Szigetu, Beneškem filmskem festivalu, v Pavarotti centru v globalni akciji Net Around the Planet pod umetniškim vodstvom Briana Ena in Petra Gabriela, ter z muziko podložili kar nekaj nepozabnih fešt po tekmah pokala Vitranc, Zlate lisice in silvestrovanj v različnih mestih po vsej nekdanji skupni državi, tudi v Ljubljani.

Zagotovljena bo pestra ponudba pijače in jedače, FAN PIT (prostor tik pod odrom) bo imel svoj šank, v ložah pa se bodo VIP gostje razvajali z zlatim VIP cateringom. Pod imenom Jezeršek blesti vrhunska kulinarika, ki še tako zahtevne goste navduši s sodobno interpretiranimi tradicionalnimi jedmi iz kakovostnih in lokalnih sestavin, k jih pod taktirko chefa Luka Jezerška ustvarjajo Jezerškovi kuharski mojstri.

V loži je cena vstopnice s cateringom 150 EUR, za nakup pišite na info@eventim.si.

Mladoletnim je dovoljen vstop izključno v spremstvu polnoletne osebe!